Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

znalazłem takie cóś, ale wychodzi z tego że wszystkie roczniki produkcji miały taka samą średnicę - tu jest dla wszystkich roczników...

BMW SMD LED Angel Eyes Kit | Angel Eyes Retrofit | BMW | Xenon Bulbs | Hid Headlight Kits | Xenon Lamp | Xenon Bulb

Beaver ale po ci Ci to jak Ty masz ori ringi

masz, ale raz że żólte, dwa że blade. będę się jeszcze bawił z żarówkami LED, ale wolałbym ring do jazdy dziennej mieć, bo xenia szkoda, a długie na pół mocy są żółte jak światła w maluch przed FL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)ja też dawno tyle !!!!!!!!! nie pojechałem :-P

trzeba by porównać na żywo lampy przed FL i po FL, mi sie wydaję że średnica jest taka sama i wejdą ringi od przedlifta

jak przyjda regulatory i soczewa to może rozkleję w weekend jedną - zmierzę wysokość, grubość i średnice zew i wew. Potrzebowałbym żeby ktoś ku chwale potomnych zrobił taki sam pomiar a przedlifcie

ccfl sa git jak dzialaja ale sa bardzo badziewnie wykonane

ringi sa mega niewytrzymałe a nie mówie juz o przetwornicach które co max rok trzeba wymieniac bo sie pala

ja dzis właśnie zakupiłem sobie na zaś 3 sztuki przetwornic

gdybym nie miał juz ccfl i nie zapakował tyle kasy w nie to kupiłbym SMD swieca naprawde bardzo fajnie, z daleka w dzień je widac i naprawde jest ich tyle na ringu ze trzeba sie przygladac zeby zobaczyc miedy nimi szczelily no i chyba najwazniejsze ze nie psuja sie przetwornice bo ich poprostu tam nie ma a przekaźniki sa nie do zajechania

Miras, jak masz te spalone to nie wyrzycaj - spyknij się z grzesiek2304 - jest w tym zaje..., zobaczy co się pali i może zrobi Ci jakiegoś upgrade - wyjdzie taniej niż wymiana co rok...

Georgii - potencjometr - z możliwością regulacji proponuję. Grzechu tez miał chyba jakąś wizję ściemniacza do SMD - walcie na PW bo nie ma co robić popołudniami :-P :)