Zgibniew Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Aleś emeryta przypomniał Ale też oglądałem. Musisz przyznać, że się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcingollub Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Polecam nowych 300 spartan lepsze od pierwszej części Teraz czekam na nowego Kapitana ameryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 [video=youtube;9dgtxrC2tsE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Byłem dziś przedpremierowo na Godzilli. Ogólnie na Filmwebie dostała ode mnie 8/10. Fabularnie fajnie, efekty też. Główne minusy za które ocena obniżona to: UWAGA, PONIŻEJ MOGĄ POJAWIĆ SIĘ SPOJLERY a) Na plakatach i zwiastunach robiła kolosalne wrażenie. Miała to być największa Godzilla w dziejach kinematografii. Większa od wieżowców itd. A tutaj lipa. Godzilla przeciska się między japońskimi budynkami, jeden z nich ją przygniata. WTF?! b) Trochę przydługawo. Film momentami się ciągnął, nudne wstawki, mało akcji c) To pewnie kwestia kina ale w Pasażu Grunwaldzkim nagłośnienie raczej kiepskie. Chciałem poczuć ciary kiedy bestia ryknie. A tu z głośników sączył się jedynie głośny wrzask. Ale do efektów dźwiękowych z Transformersów jeszcze bardzo daleko. Nie było wibracji powietrza a szkoda. Plusy za samą postać Godzilli. Bardzo fajnie zrobiona choć "niska". Fabuła - ciekawa. Efekty specjalne - na poziomie (aczkolwiek film cholernie ciemny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na bank sie przejde na Godzille. Po pierwsze sentyment po drugie zwiastun mnie powalil Pirooz nie oczekiwales zbyt duzo po tym filmie ? Jak Pacific Rim wchodzil do kin wiedzialem, ze niebedzie tam pozadnej fabuly. Film ogladalem dla walczacych mechow i dobrych efektow. Niezawiodlem sie. Scena mecha uzywajacego tankowca jako baseball'o poprostu rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na bank sie przejde na Godzille. Po pierwsze sentyment po drugie zwiastun mnie powalil Pirooz nie oczekiwales zbyt duzo po tym filmie ? Jak Pacific Rim wchodzil do kin wiedzialem, ze niebedzie tam pozadnej fabuly. Film ogladalem dla walczacych mechow i dobrych efektow. Niezawiodlem sie. Scena mecha uzywajacego tankowca jako baseball'o poprostu rewelka Nem, nie miałem żadnych zastrzeżeń do fabuły była ciekawa. Jedynie akcja się trochę dłużyła. Chodziło mi jedynie o to, że względem zwiastunu i zapowiedzi pomniejszyli trochę Godzillę. Pacific Rim się zgadzał ze zwiastunem A teraz z niecierpliwością czekam na najnowszych Transformersow P.s. chce ktoś zniżkowego smsa na maraton filmowy Enemef X-Meni? Więcej info na enemef.pl ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dla amatorów horrorów klasy b (zdobył też nagrodę w kategorii komedia): [video=youtube;7GMHXNcoCoA]https://www.youtube.com/watch?v=7GMHXNcoCoA A tu zwiastun: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Oby to nie była ściema. [video=youtube;j7w-XcL2v10] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 kto obejrzał fast and furious 7 powinien to obejrzeć na dokładkę fani serii w Vinem Dieslem się uśmieją parodia [video=youtube;mPxG5UrKKi0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKasia Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie wiem czy kręcą Was te klmaty, ale pod koniec miesiąca jest premiera: [video=youtube;72RqpItxd8M] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dobry film, mega mi się podobał, Młoda ryczała :lol: Last Knights (2015) - Filmweb Last Knights (2015) Napisy PL - video w cda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja poszukuje tego ale z Polskimi napisami https://www.youtube.com/watch?v=QASmu6XEkcA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Dobry film, mega mi się podobał, Młoda ryczała :lol:Last Knights (2015) - Filmweb Last Knights (2015) Napisy PL - video w cda.pl fakt daje radę też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakao Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ostatnio obejrzałem świetną komedię : boże, za jakie grzechy (chyba, nie mam głowy do polskich tytułów, a oryginał jest po francusku). Dawno się tak nie uśmiałem a i tematyka bardzo na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dobry horror, chwilami naprawdę resztki włosów stawały dęba :lol: Naznaczony (2010) HD 720p PL - cały film - video w cda.pl Dzisiaj oglądamy z Młodą II część a niedługo w kinach ma być III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Little Boy (2015) - Filmweb Przeza***isty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Little Boy (2015) - FilmwebPrzeza***isty... myślałem ,że twardziel jestem... ju noł łat aj min...:mrgreen: polecam ten film!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie przejmuj się Przemo, też ryczałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Też polecę wyciskacza łez, wg. mnie "Little Boy" się chowa. Ze wszystkich sił (2013) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dope (2015) - Filmweb - Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Od siebie mogę polecić: Szwedzki dramat Zło (Ondskan) W skrócie: młody gieroj trafia do internatu bananowej młodzieży i etykiety lat 50. Polecam z pełna odpowiedzialnością :wink: ( w propozycjach jest druga część )Komedia Sekspedycja (sexdrive) Najlepiej po browarku Film lekki i z humorem, w roli głównej pontiac gto z 69r Sekspedycja (2008) Lektor PL - cały film - video w cda.pl Komedia Norbit Eddie Murphy gra w filmie 3 główne role. Za***iste :mrgreen: NORBIT 2007 LEKTOR PL Cały Film - video w cda.pl Reszty nie bede powtarzać bo przewinęła się na wcześniejszych stronach masa filmów które bym polecił, jak Zielona Mila, Nietykalni, Chłopiec w pasiastej piżamie, Wróg u bram, Rytuał, Ksiądz itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Stare ale dobre. W dzisiejszych czasach takich filmów nie kręcą Cień (1994) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Straight Outta Compton !!!! Mega Film uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Oglądałem ostatnio film Geograf przepił globus. Polecam No i Danny Collins. Al Pacino jak zwykle w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Straight Outta Compton !!!! Mega Film uklon_bmw Obejrzany. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi