micnic Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ja mogę polecić 'Boisko Bezdomnych' oraz 'Eastern Promises' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 wczoraj widzialem Poklosie - bdb film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 wczoraj widzialem Poklosie - bdb film Dno.Po tym filmie Stuhr młody jest dla mnie skończony. Za to Polecam "Kreta" znakomity duet Dziędziela i Szyca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Za to Polecam "Kreta" znakomity duet Dziędziela i Szyca! owszem dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 [h=1]Jack Reacher: Jednym strzałem[/h]polecam filmik fajne 2 godzinki bez nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Oglądałem ostatnio kilka naprawdę niezłych filmów: Labirynt (2013) - Filmweb Trzymający w napięciu, zaskakujące zakończenie Agenci (2013) - Filmweb Świetna komedia Połączenie (2013) - Filmweb Niezła fabuła, bardzo mi się podobał Django (2012) - Filmweb Jeśli ktoś lubi filmy Tarantino powinien być zadowolony Dwa niezłe horrory: Mama (2013) - Filmweb Obecność (2013) - Filmweb Natomiast tutaj pomimo niezłej obsady kicha totalna, szkoda czasu moim zdaniem: Zabić, jak to łatwo powiedzieć (2012) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Polecam "Rush" polski tytuł "Wyścig". Jeden z lepszych filmów jakie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Złodziejka książek dobry film osadzony w Berlinie w czasach II wojny --- Witaj w klubie swietny, za***iscie zagrany film z za***ista obsada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja w sobotę oglądałem Escape Plan a Sylwestrem Stalone i Arnoldem. Muszę przyznać, że dobry film i fajnie się ogląda. Escape Plan (2013) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 "Pod mocnym aniołem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mój przyjaciel Hachiko (2009) - Filmweb Co prawda film z 2009 roku ale rewelacja. Millerowie (2013) - Filmweb niezła komedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jesli chodzi o komedie to ostatnio obejzelismy z Edka Bad Grandpa i powiem szczerze ,ze dawno sie tak niesmialem na komedi. Troche glupkowate ale miny wkreconych ludzi zarabiste [video=youtube;_MSrAwfagG4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jesli chodzi o komedie to ostatnio obejzelismy z Edka Bad Grandpa i powiem szczerze ,ze dawno sie tak niesmialem na komedi. Troche glupkowate ale miny wkreconych ludzi zarabiste [video=youtube;_MSrAwfagG4] O kura. Zapowiada sie nie zle Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nem ,właśnie skończyłem oglądać dziadka i powiem wam ,że dawno tak się nie uśmiałem :lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nem ... pobieranie z nielegalnych źródeł rozpoczęte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nem ... pobieranie z nielegalnych źródeł rozpoczęte:D Gry - Społeczność cda.pl :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Gry - Społeczność cda.pl a tobie co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 powiem tak .. polecam film co polecił Nem:) zayebioza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Polecam tytuł "W imię ..." W imię... (2013) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Polowanie - zwiastun - nr 1 (polski) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Po zwiastunie fajnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Polecam tytuł "W imię ..."W imię... (2013) - Filmweb tez mi sie widzial - bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Billboard (1998) - Filmweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Aleś emeryta przypomniał Ale też oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi