koko090681 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 3 cześć im nie poszła ,takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 takie tez jest moje zdanie. 3 czesc jest najsłabsza,ale tak najczesciej bywa ze o ile film jest z kontynuacją w częściach, to najlepsza jest 1 czesc, druga jest niezla a trzecia naciagana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Widział już ktoś Hobbita??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hobbita nie widziałem jeszcze, po zwiastunach widzę, że już mi się będzie podobał. Ale oglądałem "Przetrwanie" i nawet spoko filmek na rozluźnienie:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Hobbita widziałem jak dla mnie rewelacja. Dla tych co nie maja czasu odwiedzić kino podaje link do wersji z lektorem Hobbit: Niezwykła podróż (2012) hobbit online bez limitu | Filmy online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanSAN Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Widział już ktoś Hobbita??? Hobbit rewelacja jednym słowem! W 3D oglądałem i naprawdę zrobił na mnie wrażenie, a raczej nie jestem jakimś fanem takich fimów. Ale ten polecam każdemu. Nie wiem czy jest jeszcze w kinach, ale jeśli tak, to polecam tez "Atlas chmur" - niebanalna historia, a właściwie kilka, któe się przeplatają. 3 godziny, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 "Piła mechaniczna 3D" czy jakoś tak, dla mnie słabe, prawie się nie bałem. "Bejbi blues" , hmm... mieszane uczucia, nie wiem co miał ten film pokazać, przekazać itd., ale taki bardzo prawdziwy, pokazuje obecny świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dla osób lubiących polskie kino proponuje "BIG LOVE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanSAN Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 "Bejbi blues" - widziałem zwiastun w kinie. Pewnie i jest w tym obrazie dużo prawdy, ale jednak nie planuję się wybierać. Zresztą polskie kino ostatnich lat jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja ze swoją łomen oglądałem wczoraj "Baby są jakieś inne" i mam nadzieje, że wyciągneła wnioski hehe:) Hobbita też już widziałem, mimo że parę już lat minęło, dla mnie Władca Pierścieni był sporo lepszy, ale obejrzeć można. Big Love - spoko filmek i dupeczka fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 widzialem Django i polecam, nie tylko dla fanow Tarantino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dla osób lubiących polskie kino proponuje "BIG LOVE" Polskie filmy niegdyś bardzo lubiałam. Przeszło. Zbrzydziłam się. Ale właśnie Big Love dobrze sie ogląda. Nie ma większej rewelacji..ale jak na nasze krajowe kino..niby nasze a jak nie nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Niezniszczalni 2 i Protektor happy_bmw w obu gra Jason Statham więc jest co pooglądać. w Niezniszczalnych dobra obsada staruszków kina akcji ( Stallone, Van Damme, Lundgren, Norris ) plus do tego fajne teksty. się uśmiałem przy oglądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 nie polecam, bo to stare i kazdy oglądał jednak w niedziele zrobiłam sobie powtórkę z dnia świra. a m.in. ten kawałek w nim rozwala człowieka kuog [video=youtube;-fRd4mGicA4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 "Man with the iron fists" jest w miare ciekawy, jeden z lepszych ostatnio widzianych to "Sinister". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) polecam, bo dobrze sie ogląda "Repo Men" z 2010 Edytowane 6 Lutego 2013 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Cos dla Kobiet warto " 3 metry nad niebem " oraz "wieczor panienski " :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 oglądał ktoś "Różę" Smarzowskiego? ponoć dobry film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Potwierdzam Bromba, Róża to bardzo dobry film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wczoraj byłem w kinie na drogówce. Fajny film przedstawiający pracę w policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 oglądałam wczoraj na TVP2 "Bękarty wojny" Quentina Tarantino. Tradycyjnie film podzielony na części,dużo krwi,miejscami obrzydliwie,czasem smiesznie.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tarantino to ikona,jak dla mnie,każdy jego film jest godny polecenia,gościu potrafi połączyć rzeźnie z komedią,a muzyka w jego filmach.....np w Django.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 muzyka z PULPa jest zawsze u mnie w aucie... polecam Jackie Brown:drool: malo znany film, a godny polecenia [video=youtube;u5pfU3Sd3Aw] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 "Róża" i "Drogówka" są bardzo fajne. Drogówka przedstawia faktycznie pogląd na pracę policji choć pewnie nie wszyscy tacy są ale pośmiać się można. No i przedstawiono przy okazji rzut na sprawy korupcji jak to w naszym pięknym kraju wygląda. Film warty obejrzenia ale sama końcówka mnie strasznie wk......ła lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A ja polecam "Whisky dla aniołów" - bardzo pozytywny film z odrobiną humoru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi