sagui Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 też polecam "80 milionów" - fajnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie wiem, może już ktoś pisał o tym filmie, ale ostatnio widzieliśmy "Protektor" i jak dla mnie bardzo dobry film, dobra fabuła,akcja trzymająca w napięciu i oczywiście Jason Statham lolol Polecam film "IN TIME" wyścig z czasem Tak, tak, też dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Przyjaciel do konca swiata - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Polecam Undistuped co prawda trochę ekranizacja z Hollywood ale warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Undistuped 1, 2 i 3 w sumie wszystkie dobre, Boyka miażdży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Juri Boyka robi robotę. Ale Blade tez niczego sobie bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 oby dwaj wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 myślę, że jakby ich na siebie napuścić to Juri by go zamiótł w 2 ruchach gościu jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja polecam Bez litości BEZ LITOŚCI...Pluję na Twój Grób.2010lektor PL CAŁY FILM Horror - YouTube i w innym klimacie Przebudzenie przebudzenie-pl.rmvb - YouTube oba warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 "Protektora" widziałem ostatnio, dla mnie bomba wszystkie filmy z Jasonem. Na razie się nie zawiodłem. Polecam też dla lubiących zamęt "Niezniszczalni 2", zresztą jedynka też na wypasie. Kilka dni temu oglądałem filmek "Pamięć absolutna" z C. Farelem - nawet spoko się oglądało. Moje klasyki to "Terminator I-IV":), "Predator". Zapodałem sobie też ostatnio polskiego seriala "Pitbull" - dla mnie bomba. Z dobrych polskich filmów polecam "Trick". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wczoraj widzieliśmy "Nietykalni" uśmiałam się strasznie, polecam, bo bardzo dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A dziś zapodam sobie z Canal+ Misję Afganistan odc. 8 ajak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Zapodałem sobie też ostatnio polskiego seriala "Pitbull" - dla mnie bomba. jeśli ten serial Ci się podobał POLECAM serial ODWRÓCENI po prostu mistrz...jak zacząłem oglądać to do 6 rano przed kompem oglądałem wciąga na maxahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ja swego czasu napalony byłem na serial ,,skazany na śmierć'' ale po obejrzeniu 3 sezonów zaczął się za bardzo ciągnąć i dalej nie oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Z seriali to tylko DR House i CSI Maiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 polecam jak na film niskobudżetowy świetnie wypadł [video=youtube;32ISq47zUB0] link do filmu online: hejlo.avi | PutLocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 mnie osobiście film nie zaskoczył biorąc pod uwagę budżet i aktorów to spoko ale szału nie ma do obejrzenia z nudów tylko raz trochę przewidywalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 "Rytuał" z Antony Hopkinsem gość jest wg mnie fenomenalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 perfect host [video=youtube;4S1dovoZ6bM]http://www.youtube.com/watch?v=4S1dovoZ6bM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 polecam genialny film oparty na faktach... [video=youtube;02Yy1vihIKs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 polecam ''american pie zjazd absolwentów'' najlepsza część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 polecam ''american pie zjazd absolwentów'' najlepsza część jest nie zła jak wszystkie wcześniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 z okazji świąt i z nastrojem swiatecznym-polecam coś starego. pewnie kazdy widział..ale dlaczego co roku Kevin a nie to: http://iptak.pl/film-online/poznaj-mojego-tate-meet-the-parents-2000/#.UNrTEHeEYWc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 z okazji świąt i z nastrojem swiatecznym-polecam coś starego. pewnie kazdy widział..ale dlaczego co roku Kevin a nie to: http://iptak.pl/film-online/poznaj-mojego-tate-meet-the-parents-2000/#.UNrTEHeEYWc kontynuacja jest: poznaj moich rodziców i poznaj naszą rodzinkę głupie miny Roberta de niro mnie rozwalają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 oglądałem wszystkie części tego typu z nim wymiatają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi