mareq Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jeżeli lubicie dobre kino akcji, wspaniały scenariusz POLECAM GORĄCO: "Człowiek w ogniu" Człowiek w Ogniu / Man on Fire (2004) 1/2 - Zalukaj.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 właśnie oglądałam. Next z 2007 z Nicolasem Cage. Mi podobał się. iPtak | Next / (2007) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jeżeli Nicolas to polecam BARDZO!!! "Pan życia i śmierci" Pan życia i śmierci PL Lektor cały film - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 też patrzyłam na niego.dobry.:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dobre rosyjskie kino akcji "Paragraf 78" tutaj trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 jutro zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak rosyjskie kino akcji, to "Straż nocna" i "Straż dzienna" [video=youtube;yMHQsjgQDrA] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 [video=youtube;B70_R1igohw] Nieznajomi z Pociągu Kultowy film Hitchcock'a!!! PolecamBRUNO:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 wczoraj oglądałam.nawet niezły [video=youtube;6o3QfKfchP0]http://www.youtube.com/watch?v=6o3QfKfchP0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 polecam film "TED" śmiechy po pachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 TED czy to nie ten film o tym misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 TED czy to nie ten film o tym misiu si senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 mam go już trochę na kompie ale jakoś nie mogę się zebrać do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 mam go już trochę na kompie ale jakoś nie mogę się zebrać do oglądania obiecuję Ci, że nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ted nie glupi , ale rewelacji tyz ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a na VOD leci maraton zmierzchu, wszystkie chyba części jedna po drugiej, bo ktoś tam chciał oglądać i do kina iść.to kino kinem a teraz jest w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jaka jest najlepsza herbata na wieczor? SAGA ... zmierzch kuog gdzies na forum wyczytalem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 mam go już trochę na kompie ale jakoś nie mogę się zebrać do oglądania hehe. też raczej czułabym to samo. Ponoć nawet dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 poprostu tyle tego ściągam że nie wiem co oglądać a ludziska tyle piszą na maxbimmerze że dużo czytania i ogladania :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 też fakt. lubię komedie ale w stylu np. z Robertem De Niro: poznaj moją rodzinkę, z polskich: job. nie przemawiają do mnie filmy o gadających pieskach czy rozmowach z pluszakiem. pewnie się mylę co do Teda, bo chyba jest fajny i pewnie go pooglądam za jakiś czas ale gadające misie są dobre na 10 minut a tu 1,5h. Pewnie pooglądam. Zapał poćwiczę na Misiu Przeklinaku z Władców Móch.A może to nie jest o gadającym misiu..a w błąd wprowadza plakat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 mnie zapadła w pamięć "Kołysanka" J.Machulskiego hihałam się jak głupia :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Polecam film "IN TIME" wyścig z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 no fajny film tylko końcówka trochę przewidywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Z racji tego ze nadchodzi Mikolaj to polecam komedie [video=youtube;jyurNrqSebk]https://www.youtube.com/watch?v=jyurNrqSebk P.S Sw.Mikolaj wie czym zastapic renifery !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 "80 milionów" Waldemara Krzystka wczoraj widziałam na canal+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi