tazunio Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ostatnio ogladalem pierwszy jego film, czyli ALI G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 (edytowane) Polecam Wam filmy Dyktaror Jestem Bogiem Wyścig z czasem Kaznodzieja z karabinem Edytowane 28 Lipca 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Wyścig z czasem In time taki jest tytuł w ori , mimo że gra tam gł. rolę Justyś drewniana noga:lol: to też mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ja bym powiedział, że drewniane jezioro, ale tak też jest fajnie Zrobiłem sobie maraton Predatora. [video=youtube_share;2IEFdV1frGk]http://youtu.be/2IEFdV1frGk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 i się podoba z nogą , a co polsat sępisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Tak mnie jakoś naszło z tym Predatorem, bo ciągle czekam na nowy sezon Supernatural i NCIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Oj ale tych filmów ogrom teraz przez pól dnia trzeba zapisywać tytuły filmów przez tydzień ściągać a później oglądać je wszystkie to do zobaczenia w 2020 roku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Crimen Sollicitationis. Zbrodnie Seksualne i Watykan; NAPISY PL; CAŁY FILM - YouTube Edytowane 24 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja czekam na kryminalne zagadki miami na axn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja się napaliłem na nowego Resident Evil ale Cinema u nas się ociąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja się napaliłem na nowego Resident Evil ale Cinema u nas się ociąga byłem w sobote,... w 3D Zajefajne efekty specjalne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jestem zawiedziony tą częścią Residenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jestem zawiedziony tą częścią Residenta... 3 czesc juz byla nedzna dlatego do kina na to napewno sie niewybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak to już jest,że jedna dwie części są super a potem już słabnie a nakręcają bo kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A ja jestem niewierny Tomasz jak nie zobaczę to nie uwierzę. Kolejny raz zobaczenie Milli Jovovich nago - bezcenne [h=3][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wczoraj sobie obejrzalem - The longest Yard z sandlerem. naprawde fajny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oryginał z Burtem Reynoldsem też w sumie dobry A skoro już o Sandlerze mowa - wczoraj obejrzałem Dwóch Gniewnych Ludzi [video=youtube;b9nVu6N1kh4]http://www.youtube.com/watch?v=b9nVu6N1kh4&feature=relmfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Przed chwilą patrzyłam. nawet niezły.mało kiedy takie filmy ogladam. Trafiłam na niego w sumie..z braku laku.. opis z chomika: inspirowana prawdziwymi wydarzeniami szokująca opowieść o przemocy wśród współczesnych nastolatek. Haley jest zwyczajną nastolatką, która aspiruje do bycia jedną z najbardziej popularnych uczennic w szkole. Pewnego dnia, wskutek nieporozumienia, kłóci się z przyjaciółkami, które postanawiają zamienić jej życie w piekło. W sieci umieszczają amatorski filmik, na którym widać jak stosują wobec Haley przemoc fizyczną. Osoby z bliskiego otoczenia dziewczyny, w tym matka, są zszokowane nagraniem i postanawiają nie dopuścić do jego dalszego rozpowszechniania. Oparty na faktach szokujący dramat telewizyjny, który uświadamia rodzicom, jak poważnym problemem społecznym jest przemoc wśród nastolatków, i jak różne formy może ona przybierać. Edytowane 19 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 a ja napewno,nie odpuszcze tego gościa Yippee-ki-yay,motherfucker :-P [video=youtube;wVkzZD92cMQ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A ja wczoraj oglądałem film o Paktofonice "Jesteś Bogiem" Polecam, super film, szczególnie gdy się lubi takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A ja wczoraj oglądałem film o Paktofonice "Jesteś Bogiem"Polecam, super film, szczególnie gdy się lubi takie klimaty ja lubie takie klimaty i uwazam ze ten film to lipa. sytuacje tam przedstawione to w wiekszosci wymyslone akcje, ktore ni jak sie maja do tych prawdziwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 mi film sie podobal, mimo nieprawdziwych historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja polecam film na faktach ''ZAWÓD GANGSTER'' kozak film, oglądałem kilka razy naprawdę WARTO!!! POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 polecam film o wojnie w Afganie, nie przesadzony po prostu DOBRY "w pułapce wojny" http://www.youtube.com/watch?v=24Y5Jr6Sbmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 w płapce wojny niezły filmik ja go też polecam jeżeli ktoś lubi takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi