bmwe36 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 a gdzie moze być masa podpięta do bagażnika ... i czy jeżeli będzie wszystko w porządku przy kolumną kierownicy i w okolice stacyjki to sa jeszcze jakieś inne wyjsca ??? przyczyny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 masa czyli minus z akumulatora to po prostu cała karoseria auta wszystkie blachy + silnik jeżeli masz aku w bagażniku to to tam będzie przykręcony gruby czarny bat do karoserii a jeżeli aku masz w komorze silnika to w bagażniku powinny być cienkie przewody brązowe przykręcone do karoserii w okolicy lamp zręsztą moga być w różnych miejscach przykręcone w pobliżu urządzeń elektrycznych ale ciebie powinny interesować te przy urządzeniach które ci nie działają i w okolicach zegara oraz kolumny kierowniczej co do innych przyczyn to może być jeszcze tak że masz gdzieś zwarte przewody plusowe razem z dwóch lub kilku obwodów np. przez stopienie izolacji a wtedy one niebędą powodować zwarcia lecz zamykać obwód z którym są sklejone więcej mi nic do głowy nie przychodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe36 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dziieki wszysstkim za pomoc jutro jeszcze sprawdze dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe36 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 szukalem wydaje sie ze wzystko ok jest ale bespiecznika nr 7 nie moge dalej wpiac , mam problel tego typu jeszcze wypiolem dzis panel komputera i deske z obrotomieza itp .. po podlaczeniu na miejsce pokazuje mi zero paliwa i kilometrow mi nie nabija potczas jazdy ,a kompyter nie pokazuje ile spala na 100l i na ille paliwa mi starczy ,??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 na elektryce sie nie znam,ale powiem ci,że niezły bałagan tam masz,ja bym to jednak oddał do warsztatu,poszukał jakiegoś kumatego elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe36 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 witam problem juz rozwiazalem z tym paliwem i kaputerem hehe glupota sam zle podpiolem jedna wtyczke ,ale zato jeszcze sie zrozgladalem na temat tego bezpiecznika nr 7 okazuje sie ze jak go wypinam nie swieci mi jedna strona pozycujnych (prawa) jak zgasze swiatla gasna ale ta deska sie swiec dalej i swiatla z tablicy tez raczej czeka mnie wizyta z elektrykiem bo to czarna magia to nie to samo co domowe podstawy z elektryki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi