tazunio Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) http://moto.allegro.pl/bmw-320d-150km-11-2002r-xenon-m-pakiet-fabryczny-i1946387018.html jutro podjadę oblukać, widzicie jakieś wady? przedni prawy błotnik jakoś słabo spasowany ze zderzakiem... edit. zderzak ma sporo obić od kamyczków, a maska jakaś taka "new"... Edytowane 19 Listopada 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 a co sie stało w lampy:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 za taka kasę, tamta wcześniejsza co pokazywałeś na 19 była w podobnej i porobiona już ogolnie jak chcesz moge pojechac i zobaczyc autko bo będę jutro w Legnicy około 12 jak co daj znać 725653735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 kurde fajna gablota takby jak moja ... szkode ze elektryki z tylu nie ma i skorka by sie zdala na taki model . mi za to brakuje tego ladniusiego zderzaczka . heh 220 tys nalatane . na 2.0 diesla to troszke jest , schadow line ....dobrze ze napisal bardzo bogata a nie full opcja,kolo trojkata powinno byc mocowanie na zmieniarke pod gniazdem antenowym. tez tam nic nie ma. pozatym widze ze spodobal wam sie moj kolorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 . heh 220 tys nalatane . na 2.0 diesla to troszke jest , z mojej wiedzy oraz doswiadczenia musze powiedziec ze to jest nic dla tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) jokeymiras, będę ją sam oglądał, ale miło by było abyś się przyłączył jak coś to zadzwonię około 11.00, bo na miejscu będę około 12.00 pozdro Edytowane 20 Listopada 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 auto praktycznie zakupione, prośba o pomoc nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 auto praktycznie zakupione, prośba o pomoc nieaktualna Ten niebieski paździerz od tego Siermięgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 a zrobiłem mu koleżeńską przysługę i wezmę tego sztrucla i odszykuję jakoś ps. Forest dzięki za nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 a zrobiłem mu koleżeńską przysługę i wezmę tego sztrucla i odszykuję jakoś ps. Forest dzięki za nr tel Japierdzielę, załatw sobie zniżki u mechaników. Najpierw oczywiście naciągnij budę, zerwij szpachlę i umów się z lakiernikiem :4::4::4: Gratuluję zakupu, bardzo ładna sztuka :drool:, sam się nad nią zastanawiałem. W sumie za wiele tam nie trzeba robic. Najpierw mapa silnika, jakiś zawias bo jak znam Ciebie bez tego nie wytrzymasz, dobra fela i chyba nic więcej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 plan na auto mam ułożony (zresztą był od zawsze), przez zimę zbiorę fanty i na wiosnę montaż w pierwszej kolejności drobne zabiegi (jak to przy zakupie) potem będę szukał kogoś kto usunie klapki z silnika (ewentualnie namiary możecie podesłać - jeżeli takie macie), a potem to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ten kolorek jest bardzo ciekawy, przeza***iście wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 plan na auto mam ułożony (zresztą był od zawsze), przez zimę zbiorę fanty i na wiosnę montaż zona bedzie zadowolona Ten kolorek jest bardzo ciekawy, przeza***iście wygląda. Dokladnie mi tez on bardzo sie podoba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 zona bedzie zadowolona już ją zapoznałem ze zmianami przyjęła to dosyć łagodnie, ale chyba zmęczona jest bo cały dzień poza domem zobaczę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 czekam na temacik o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi