lulo Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mam problem bo nie wiem gdzie podpiąć pod jaką wtyczke czujnik temperatury zewnętrznej mam pare lużnych wtyczek Prosze o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Może fotkę dla ułatwienia zagadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulo Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 czego fotke wtyczek jest ich pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=1&t=82656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 czujnik temp jest przy halogenie po stronie kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulo Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A jakie przewody do tej wtyczki dochodzą chodzi o kolory bo nie moge nadal namierzyć a mam też obciętych pare przewodów bez wtyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 wtyczka jest taka sama jak do świateł mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 lulo wtyczka jest żółta a kabelki jakie do niej dochodzą to brązowy i niebieskożółtoczerwony. Nagle przestało wskazywać temp?czy dopiero ulepszasz instalację w czujnik? Sam czujnik wkładany jest w oczko w prawym górnym rogu pod zaślepką obok halogena kierowcy. Jeśli działał i nagle przestał to kostka(żółta)będzie tam wisieć.Ale jeśli chcesz sobie dołożyć ten czujnik a wcześniej wogóle nie miałeś to żółta kostka jest podwinięta i schowania między grilem a chłodnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulo Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 wczesniej auto posiadalo czujnik tylko poprzedni właściciel go wymontował bo chciał kupic ale nie zrobił tego a ja mam teraz czujnik ale nie moge znaleść tej żółtej wtyczki a znalazłe par obciętych przewodów więc teraz dojde po kolorach przewodów mam taką nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 JAk już znajdziesz i podłączysz czujnik to jest możliwe że będziesz musiał podpiąć pod komputer auto żeby wykasować błąd ja tak miałem w e39 jak odłączyłem na chwilę i podłączyłem to wyskoczyła mi temperatura -40C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 w e34 nic nie trzeba kasować, po podpięciu czujnika temp. musisz dać mu kilkanaście - kilkadziesąt minut żeby sie zaadaptował, na początku pokaże -37C (lub coś koło tego) i jak wszystko będzie oki to temp będzie rosnąć, oczywiście musi być włączony zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wszystko możliwe że w e34 nie trzeba, w mojej podpiąłem czekał 15 minut i nie dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi