Georgii Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiśnia daj jakieś linki do tatuaży w ten deseń co chcesz zrobić synka bo również przymierzam się do tatuażu dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Przyłączam się do grona pomazańców:D Należę również do tej grupy. Lubuję się w tribalach, choć nie tylko. Pierwszą swoją dziarę na barku robiłem lat temu kilkanaście a drugą na łydce jakieś 2 lata temu i ciągle czuję niedosyt. Przymierzam się do rozbudowania tattoo na barku, tak by schodził na ramię i w ogóle chce by był większy. [ATTACH=CONFIG]25574[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25575[/ATTACH] Edytowane 24 Maja 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mały SETUP Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 No od razu lepiej bo wcześniej jakoś tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 nie szpanuj fajnie to wyszło lepiej niż wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 super,już też mnie kusi coś w ten deseń :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Szukam ciekawego wzoru na tatuaż. Coś z biomechaniki w takim klimacie: Bez czaszek i innych bzdur. Może to być układ rozrządu z wałkami, łańcuchem, zaworami, tłokami... Gdyby ktoś widział coś ciekawego proszę wrzucić, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja Ci mogę doradzić, że najlepiej usiąść na godzinę-dwie przed netem, obejrzeć setki zdjęć i z kilku powybierać ciekawe motywy i zebrać to w jedną całość. Nie ma sensu modyfikowanie jakiejś dziary, której fotę widziałeś w necie, powód jest prosty - ktoś już ma podobną a tatuaż ma być jedyny w swoim rodzaju. Ja jakoś w październiku-listopadzie wybieram się na przerobienie swojego na ramieniu na kolorowy rękawek z przygotowaniem na przejście do dołu pleców i też mnie czeka siedzenie i szperanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) zaden dobry tatuazysta nie wydziara kopii customowego tatoo, pomysl nad swoim motywem nie szukaj tatuazu tylko jakis obraz, zdejcie, grafike itp. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zbliża się konwent we Wrocławiu można tam spotkać elitę tattoo-majstrów z Polski i nie tylko a oprócz tego konkursy, koncerty ogólnie bardzo fajna i klimatyczna impreza :2bacik: No i można tyle dzieł sztuki na ciałach zobaczyć że, aż mózg się lasuje:dance: Polecam Bilety | Festiwal tatuażu Cropp Tattoo Konwent we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) warto by się wybrać pooglądać ps , a to moje malowidło po poprawce u kolegi Jawora z opola.... musiał chłopina zamalować mój poprzedni obrazek[błędy młodości...] Edytowane 19 Marca 2014 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 spodziewałem się lepszego efektu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A to moje. Polotu ani finezji nie ma, ale jest plan rozbudowy... [ATTACH=CONFIG]30854[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Coś ostatnio mało "pomazańców" pokazuje swoje dziarki więc na zachętę wrzucę kilka wzorków które ostatnio mi wpadły w oko uklon_bmw Ostatnimi czasy sporo nowych osób się pokazało i może nie wiedzą o takim temacie a mają jakieś obrazki na sobie :?::?::?: Edytowane 16 Lipca 2014 przez wisnia1419 "nowi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Część rozbudowy już za mną: [ATTACH=CONFIG]41629[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41630[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41631[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaMichalak Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Hej! Jestem ze śląska i myślę nad zrobieniem tatuażu. Polecicie jakiś fajny salon? Tak w rozsądnych cenach. Jestem studentką, więc nie mam na tatuaż kilku tysięcy, a też nie chce nic dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Hej! Jestem ze śląska i myślę nad zrobieniem tatuażu. Polecicie jakiś fajny salon? Tak w rozsądnych cenach. Jestem studentką, więc nie mam na tatuaż kilku tysięcy, a też nie chce nic dużego. Na Śląsku jedyny który znam sprawdzony to rock'n' roll w Katowicach chyba na warszawskiej ulicy o ile pamiętam tylko tani nie są ale ich prace uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cynekanna Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Mój facet też robił tatoo w rock n roll, zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Szukam ciekawego wzoru, biomechanika, tłoki, zawory, łańcuch rozrządu, itd. Coś jak na zdjęciach. Gdyby komuś wpadło coś ciekawego w oczy proszę podesłać. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Koleś chciał turbo a wyszło... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 To nie turbo tylko alternator ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Mi po glowie chodzi cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Nooo, na starość przy smarowaniu maścią na ból nóg, będziesz mógł mówić wnukom, ze krecisz gwintem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Na nogę amor OK, ja potrzebuję coś na ramię bo chcę zakryć to co robiłem jeszcze w wojsku. Dzwoniłem do Admina by zapytać o jakieś rysunki/ przekroje silników BMW ale nic takiego nie ma, w BMW DEX Lubin też nie pomogli. Ten wzór od Iksa z turbiną daje radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi