Ruda.E30 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No to ładne kwiatki .... po kręgosłupie to niezłe sado-macho :drunk: hehe szczerze to az tak nie bolalo,bardziej na szyji:( a na stopie to juz nie wspomne jaki to bol....:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 a w Legnicy jest ktoś godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 a w Legnicy jest ktoś godny polecenia? J jak ktos ma fb to zobaczy TATUAŻ KOSMETYKA LEGNICA - Gibon i Klaudia - Legnica, Poland - Openbare plaatsen | Facebook znajduje sie W legnicy na ul. Chojnowskiej 10/1 ja robiłam tam żabke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ula weź mnie nie denerwuj już Ci kiedyś coś mówiłem na ten temat będziesz chciała to Ci mój koleś w Strzegomiu zrobi ma studio no i po mojej nodze widać, że zna się na rzeczy a to całe 25min jak Ty będziesz prowadziła jazdy od Legnicy :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jak Ty będziesz prowadziła czy mnie się zdaje,czy Ty ze mnie polewasz? oficjalnie mówię CHCĘ,tylko,że nie wiem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 oficjalnie mówię CHCĘ,tylko,że nie wiem co? Jakie to kobiece kuog:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jakie to kobiece prawda?:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 już tam polewasz od razulolol ja się w 15 uwijam:-P jak nie wiesz co to problem bo profesjonalny tattoo-majster Ci nie powie co masz sobie wydziarać:confused: bo to Ty będziesz nosiła, on Ci może pomóc w doborze stylu, miejsca pod dany wzór ale pomysł bądź wzór Ty musisz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 pomysł bądź wzór zarys niby mam,ale jeszcze dopracuje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 mi się bardzo podobają tatuaże wycinane w skórze to jest prostu mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) to nie jest tatuaż tylko oddzielna dziedzina przyozdabiania ciała zwana skaryfikacja oto kilka przykładów: https://www.google.pl/search?q=skaryfikacja&hl=pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ntWjUNOrI8_KsgbL7YDgDQ&sqi=2&ved=0CCkQsAQ&biw=1280&bih=709 Edytowane 19 Marca 2014 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 szeroka jesteś w barach.. hehe:4::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jak zwał tak zwał ale zajefajne :-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 szeroka jesteś w barach.. hehe:4::drunk: ogolnie pozostaosci po silowni i plywaniu:)od stycznia wracam na silownie:) heheh no ja juz mam projekty i w tym tez bedzie moja etrzydziechaa:Dbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jakoś dziara Jara do mnie tylko przemówiła, naprawdę fajna sprawa a przede wszystkim nie przeogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 hehe,a ja już jeden mam i chcę drugi.... to chyba uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 O tak kochana to jest uzależnienie jak i Bmw:) bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 hehe,a ja już jeden mam i chcę drugi....to chyba uzależnia A mówiłem żebyś na początek zrobiła jakiś malutki taki jak mój np :4: 2,5 roku go mam i jeszcze nic nowego nie chcę (z akcentem na jeszcze) a Ty już coś planujesz trzeba bylo słuchać kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 hehehe,ja lubie dużo i w różnych miejscach,a plana i owszem,mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wiosna, wiosna Bimmery wyszykowane lub w trakcie przygotowań do sezonu a co słychać u naszych forumowych "pomazańców" ktoś ma zamiar wrzucić coś nowego zanim sezon na pokazywanie przyozdobionego ciała zacznie się w pełni :4::4::4: Moje skromne plany na ten rok: - lewe ramie coś w ten deseń tylko oczywiście ze zdjęciem mojego synka no i coś tam poprzerabiamy jeszcze żeby był niepowtarzalny. niestety termin rozpoczęcia nie jest jeszcze sprecyzowany ale decyzja już zapadła :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Hehe czyżbyś pisał o mnie? Ja właśnie u Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Hehe czyżbyś pisał o mnie? Ja właśnie u Krzycha no tego akurat nie wiedziałem - ale już wiem i muszę przyznać, że fajne to będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Takie dwa nowe nabytki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 to teraz ja się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ma rękę ten nasz dziabator uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Na żywo jeszcze sto razy lepiej wygląda:D pogratulować - pomazańcu :lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi