Bohun Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Posiadam BMW 320i z silniczkiem M52 przebieg 165kkm (na liczniku w rzeczywistosci to roznie bywa) ponoc jest zalany GTx Magnatec (syntetyk) obecnie oleju jest ledwie ponad min wiec mysle ze nalezaloby go zmienic. Traz takie pytanie ten sam czy np jakis polsyntetyk? No i ile tego oleju mi "wyparowalo" ze jest prawie na min? Przy jakim poziomie oleju jest minimum na bagnecie? P.S silnik wdaje sie byc zdrowy i z faktycznie takim przebiegiem bardzo ladnie, plynnie chodzi i swietnie przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ja polecam mobil 5w50 a stan od min do max to jakis 1 litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 o w takim razie oleju ubylo minimalnie bo i kontrolki serwisowe pokazuja, ze niebawem trzeba bedzie udac sie na wymiane (jeden zielony pasek zostal) No to leje dalej syntetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ale nie magnateca bo to ze ma wlasciwosci magnetyczne to bzdura happy_bmw i nie wterzcie w to bo wiem o tym z pierwszej reki koles w serwisie mercedesa mial szkolnie na temat olejow i pare rzeczy mi wyjasnil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi