kozin09 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wczoraj byłem, w Saturnie w Pasażu Grunwaldzkim, chodzę, kręcę zaczepiam ekspedientki itp. Podchodzę do działu z grami - patrzę NFS RUN. Myślę - co jest miał mieć premiere dopiero 18.11, ale mysle spoko, może przyspiedzyli bo poźniej już sie nie orientowałem w dacie. OK, szybka decyzja, rzut okiem na wymagania powinoo pójść. Do kasy, 99 zł i jest nowiutki NFS. Wchodze do do mu zajarany, odpalam kompa wrzucam CD 1 i po chwili komunikat "Twoj komputer nie spełni wymagań gry - do uruchomienia aplikacji niezbedny jest win Vista lub win7" WTF? mysle, dobra, win 7 nie problem, pójde i kupie Spoko. Dzisiaj pojawił mi sie na kompie Win 7 Pro - za***iaszczy Instalka NFS do napeędu i..... POSZŁO znów zajarany, procenty lecą. 98,99 i 100% No super, jeszcze tylko łaczenie z jakimś śmiesznym serwerm i bede mógł lecieć z San Franscisco do NY;) i znów d*pa! komunikat następujacej treści - nie otrzymano potwierdzenia daty premiery która jest w dniu 18/11/2011 ;/ Co do k**wy nędzy? I tak czekam do piątku, mimo że oryginał gierka, zaistalowana na kompie. No paranoja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 najlepiej ciągnąć piraty :mrgreen: ja właśnie drugi raz lecę w COD MW3 i o dziwo gra nie ma błędów lolol nawet nie miała mi pójść na kompie bo niby procek zaniemaga już ale o dziwo chodzi miło bez cięć i tym podobnych rzeczy :dance: szkoda tylko, że jest taka krótka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie no szok co Oni wyprawiają. Kiedyś instalowanie gry sprowadzało sie do klikania dalej, dalej i wszystko. A teraz jakies konta trzeba zakładać, profile tworzyć, setki numerów wpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ni o jak ten NFS RUN? Daje rade? http://www.youtube.com/user/NFSPolska?v=ExJNwwMrtr0&feature=pyv&ad=17143770576&kw=fajne%20gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Daje rady, narazie przejechałem cos ok 400 km Mnóstwo aut - scigałem sie np z takimi klasykami jak z VW golfem 1, BMW E30 M3 czy Mercdesem 190 i Audi Quatro.Tylko cos mi sie wydaje, ze czeka mnie wymiana karty graficznej - bez obsługi DX11 nie ma wszystkich fejerwerkow graficynych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Bede szczery-po grach ktore ostatnio rozpieszczaly grafiką HD nowy NFS jest jakby krokiem w tyl. Mam nadzieje ze scenariusz gry nie zawiedzie Panowie,dzisiejsze gry to juz nie to co bylo kilka lat temu-owszem,trzeba sie rejestrowac,logowac,miec mocny sprzet ale co otrzymujemy w zamian ??? - gra staje sie rozwojowa,automatyczne aktualizacje,usowanie bugow(blędow) , dodatki ,gra w sieci , statystyki,wszelakie zawody nie jednokrotnie nagradzane... A dla tych ktorym szkoda kasy lub interesuje ich tylko gra offline pozostają piraty,torrenty itp ,a potem marudzenie o trudnosci w instalacji,bledy gry itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 więc panowie jak dalej się gra w tą gierkę ?? bo przykładam się do kupna jakieś gierki na ps3 i zastanawiam się co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 NBA 2k12 od kilku miesiecy przynajmniej raz dziennie jeden meczyk musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 więc panowie jak dalej się gra w tą gierkę ?? bo przykładam się do kupna jakieś gierki na ps3 i zastanawiam się co kupić szczerze - szału nie ma, mogłem tą stówkę przeznaczyc na Batlefielda3 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no własnie taż tam zrobię że kupię strzelaninę albo Batlefielda3 albo Call of Duty 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 a killzone 2 na Ps3 ma ktoś z was bo przymierzam się do zakupu i jestem ciekawy czy jest dobra pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Co do pierwszego posta to sa wydania przed premierowe, bardzo dobra sprawa. W sobote o 24 ( 6 rano czasu powiedzmy japonskiego ) jest premiera, a Ty nie masz gdzie gry kupic.. No, ale masz szczescie bo juz w srode zakupiles szczesliwie pudeleczko z gra wiec siadasz wygodnie przed kompem i o 24 otwieraja serwery i zaczyna sie jazda moj brat juz ma Diablo 3 na dysku sciagniete i zainstalowane. Tylko czeka, az premiera bedzie - wpisze klucz i gra . Teraz nie trzeba gry w sklepie kupowac w ogole, wystarczy sciagnac z internetu, ale wykupic oryginalny klucz, ktory czasem nawet jest kilkadziesiat zlotych tanszy niz sama plytka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 moj brat juz ma Diablo 3 na dysku sciagniete i zainstalowane eee ? skad jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ze strony Blizzard'a, jest oznaczona jako beta, ale pozniej bedzie patch jakis powiedzmy 100mb i zamieni sie na zwykla wersje. Tam wszystkie gry mozna pobrac i wystarczy klucz wpisac, nie trzeba plyt miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ze strony Blizzard'a, jest oznaczona jako beta, ale pozniej bedzie patch jakis powiedzmy 100mb i zamieni sie na zwykla wersje. Tam wszystkie gry mozna pobrac i wystarczy klucz wpisac, nie trzeba plyt miec. Wiesz ChriS Chinole rżną już w Diablo V to Tój brat lekko do tyłu jest Chcesz pograć w Diablo V? Pojedź do Chin! - Wykop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wiesz ChriS Chinole rżną już w Diablo V to Tój brat lekko do tyłu jest Chcesz pograć w Diablo V? Pojedź do Chin! - Wykop.pl Chinole sami nie długo (pod)-z-robia Diablo VI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Diablo III :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi