Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) ha,ty znasz Admina...:lol: Oj tam że czasem coś wypijemy z Adminem .... lolol ... ale że co udziela mi się jego podejście do tematu ?? :4: Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 na jednym wielbłądzie z nim śmigałeś......:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mi TYLKO POKAZUJE POWIADOMIENIA JAK WPADNIE JAKIŚ PUNKT REPUTACJI:drunk: A PW NIE :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 oj zacząłem temat:) hehe niewiem ale wczoraj dostałem wiadomość i nie pokazało:) dziś znów i nic ,ale jak Dirty wysłał PW to pokazało!! niewiem o co chodzi:) czekam z niecierpliwością na nowszą wersje:) hehe a BASTARS tego browara pokazuje że dostałeś ale nie wiadomo od kogo??:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 hehe a BASTARS tego browara pokazuje że dostałeś ale nie wiadomo od kogo?? DOKŁADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 DOKŁADNIE nie jest źle,caps lock ci działa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A widzisz tak jakoś zapomniałem , a jeszcze jedno nie mogę usunąć ani edytować sygnatury , ani wkleić obrazka w sygnaturze :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A widzisz tak jakoś zapomniałem , a jeszcze jedno nie mogę usunąć ani edytować sygnatury , ani wkleić obrazka w sygnaturze też to miałem....... po wielu próbach wkońcu się udało!! nie wiem co źle robiłem ale poprostu ani z kompa ani z serwera nie ładowało obrazka!! teraz jak widać mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 anoo,u mnie w sygnaturze też tylko link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Sygnaturę trzeba najpierw wgrać z kompa a potem jeszcze kliknąć Zapisz Sygnaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 tak też robię i pokazuje mi się BB code size is not allowed. BB code font is not allowed. BB code color is not allowed. BB code url is not allowed. BB code center is not allowed. BB code list is not allowed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No to trzeba poczekać na Krzyśka , może coś się pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 anoo,u mnie w sygnaturze też tylko link tak też robię i pokazuje mi się BB code size is not allowed. BB code font is not allowed. BB code color is not allowed. BB code url is not allowed. BB code center is not allowed. BB code list is not allowed. ...bo to trzeba panowie poświęcić minutkę i napisać do Krzyśka. Napewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W tej chwili jest już wersja chyba 4.1.12 ale nie mam kiedy zrobić aktualizacji. Zajmę się tym wszystkim mam nadzieje po świętach. Sent from my Samsung using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi