Gość dirty.73 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Piwo dojdzie pocztą ? przelewem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 w takim razie zakładam drugie konto i zaczynam dziękować... sobie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Z całą stanowczością postuluję o wydłużenie ChatBox'a , żeby wiecej linijek było .... bo za szybko znikają :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jakbyś nie wkręcał kolegi e34t, to dzisiaj nie byłoby takiego problemu :bag: ale fakt, czasem jak wchodzi się na forum i SB, to jest tylko monolog kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) w koncu to ShoutBox/ChatBox, mi nie przeszkadza zawsze to cos innego niz bry i piramidki, lepsze to niz smiecenie w tematach :bag: Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na potrzeby osób które lubią sobie poczatować zwiększyłem długość shoutboxa z 50 do 250 linijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 no to kolega bedzie mial pole do popisu lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No u mnie nadal brak widocznych podziekowan, nie chce nikogo martwic, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 z 50 do 250 linijek. sie będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Juz sie dzialo haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 [h=2]Dyziu upija się dzisiaj na koszt:[/h] piotras120682 i to mi się podoba:) hehe<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 dostałem dziś wiadomość priv:) i po odświeżeniu str wyskoczył i komunikat o nowej wiadomości:) ( nie w powiadomieniach tylko okno wyskoczyło) też tak macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No tak, to ten caly pop-up czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No tak, to ten caly pop-up czy jakos tak Pump up the Jam-Technotronic :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Zawsze rano klikam na "Masz xxx nieprzeczytanych postów" i powiedzmy wyskakują mi 3 strony. Po przeczytaniu wszystkich najstarszych (tj. ze strony 3) klikam znów na "Masz yyy nieprzeczytanych postów" i nadal wyskakują mi 3 strony. Po kliknięciu na 3 pojawia się komunikat: [TABLE=class: border, width: 500, align: left] [TR] [TD]Wiadomość [/TD] [/TR] [TR] [TD]Niestety - brak wyników.[/TD] [/TR] [/TABLE] Dopiero jak kliknę na stronę 2 to mi pokaże, że mam już tylko 2 do przeczytania - wcześniej tak nie było Edytowane 12 Grudnia 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Widze tu piwska jakieś po lewej, ja nie pijam tego trunku więc można zapisać u mnie hmm kiedys były TIGERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A można przesyłac pliki formatu: Pokaz slajdów programu Microsoft PowerPoint? U mnie coś nie działa, jak kilka innych "nowych rozwiązań" aktualizacji, a wczesniej działało na starej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie wiem co sie porobilo, ale jak dostaje powiadomienie to nie mam o tym wiadomosci ani w formie pop-up ani na pasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Faktycznie straszny problem, u mnie działa, więc nic nie poradzę. pewnie mnie zlinczują i chyba zrobie off topa ale nie moge wytrzymać:4: od 1min do 1.45sek oglągnijcie:drunk: Artur Andrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 czasem to czytam co piszecie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nie pokazuje teraz Wiadomości otrzymanych! tzn pokazywało te pop upy ale chyba od wczoraj nie powiadamia mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 daj nr telefonu,jak wyśle ci PW to przedzwonie,bo u Admina to działa:4: hehe,też mi to kiedyś znikło(powiadomienia PW)ale w takich samych tajemniczych okolicznościach pojawiło sie z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 to zobaczymy może się pojawi znów:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 U mnie działa non stop powiadamianie o PW , bez względu jaka wersja forum była zainstalowana na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 U mnie działa non stop ha,ty znasz Admina...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi