Jaro Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja mam 7-kę i u mnie nie wyświetla. Dodatkowo zauważyłem, że nie wyświetla się godzina o której ostatnio byłem logowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja mam 7-kę i u mnie nie wyświetla. Dodatkowo zauważyłem, że nie wyświetla się godzina o której ostatnio byłem logowany... Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nie wyświetla się godzina o której ostatnio byłem logowany teraz zauważyłem, że u mnie też nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dodatkowo zauważyłem, że nie wyświetla się godzina o której ostatnio byłem logowany... Cierpliwości Jaro;) W dolnym prawym rogu masz godzinę do czego Ci jeszcze potrzebne ostatnie logowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Cierpliwości Jaro;)W dolnym prawym rogu masz godzinę do czego Ci jeszcze potrzebne ostatnie logowanie? ...temat ma na celu wyłapanie niedociągnięć więc piszę pozatym lubię jak gadżety działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Mi pokazuje, nowe powiadomienie: New Reputation Comment. Po kliknięciu przenosi do strony Panel użytkownika, ale nie pokazuje spisu podziękowań i od kogo przyszło najnowsze (przed aktualizacją pokazywał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Mi pokazuje, nowe powiadomienie: New Reputation Comment. Po kliknięciu przenosi do strony Panel użytkownika, ale nie pokazuje spisu podziękowań i od kogo przyszło najnowsze (przed aktualizacją pokazywał) U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 U mnie nie pokazuja sie powiadomienia, dodatkowo przedtem pojawialo mi sie o tym okno, teraz tez juz go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie pokazuje przy awatarze jakie auto ktoś ma!!:)8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja to ujme tak,z niecierpliwością czekamy,na następną aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie pokazuje przy awatarze jakie auto ktoś ma!! A pokazywało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 kiedyś pokazywało, potem nie pokazywało, a teraz pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A pokazywało ? pokazywało:) o i już pokazuje:)uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie wiem czy byla proba usuniecia, ale jak mam podziekowanie i klikam na gorze na swiecace pole, to po wejsciu w te powiadomienia pokazuje, ze nie ma nic do wyswietlenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie wiem czy byla proba usuniecia, ale jak mam podziekowanie i klikam na gorze na swiecace pole, to po wejsciu w te powiadomienia pokazuje, ze nie ma nic do wyswietlenia... u mnie jest tak samo - nie można zobaczyć od kogo jest podziekowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 też tak mam ale to nieważne bo chyba wiesz komu odpisałeś coś mądrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 u siebie zauważyłem (na 3 komputerach w 2x XP 1xVista, chrome, firefoks) ze gdy kopiuje np liste i wkleja do szybkiej odpowiedzi kopiuje mi sie tylko pierwszy wiersz, jak skopiuje wkleje do notatnika i z notatnika wklejam na forum to wkleja sie wszysko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A u mnie też nie ma info za co podziękowanie i nadal nie wyświetla mi się informacja o nadchodzących wiadomościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To ja dorzucę coś na PLUS :dance: wreszcie działa mi cytowanie selektywne :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Znaczy się z mojej strony to nie jest marudzenie czy też narzekanie. Po prostu piszę, żeby można było udoskonalić. A na plus to nowa skórka, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To ja dorzucę coś na PLUS wreszcie działa mi cytowanie selektywne A to ciekawe bo nic nie zrobiłem w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No i proszę wiadomości już hulają... Super. Dzięki Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A to ciekawe bo nic nie zrobiłem w tej kwestii No właśnie to jest ciekawe bo ja też nic nie modernizowałem w systemie a zaczęło działać :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zaktualizowałem do wersji pasującej do obecnego forum funkcję Dziękuje zmieniając ją jednocześnie na postaw Piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Piwo dojdzie pocztą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi