Krzysiek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Aktualizacja zakończona, jeśli będą jakieś problemy proszę je opisać w tym temacie. Znane problemy: 1. Powiadomienie o nowych wiadomościach PW w niektórych przeglądarkach. Co do powiadomień to jak komuś nie działają to polecam sprawdzić metodę z popupem: Panel użytkownika->zaawansowane ustawienia->New Private Message Notification Pop-up: i zaznaczyć Powiadamianie o otrzymywaniu prywatnej wiadomości w formie pop-upu. Podkreślam, że jest to alternatywa dla osób używających alternatywnych przeglądarek, nie nie będzie Wam się wyświetlało powiadomienie w pasku. 2. Brak możliwości pisania postów w Opera Mini 3. Nie działa selektywne cytowanie tekstu (tutaj czekamy na aktualizację dodatku) 4. Gubienie kursora w polu szybka odpowiedź. Rozwiązane problemy: 1. Dodawanie emotoikonek, dodałem box z nimi z boku powinno już każdemu działać, musiałem to jednak usunąć gdyż pojawiały się dziwne komunikaty przy pisaniu, zainstalowalem inny dodatek do tego.. Temat oczyszczony. Proszę o zgłaszanie tylko nowych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 jedno szybkie pytanie-jaki system,mają użytkownicy,którym nie pokazuje komunikatu o nowej wiadomości ja mam viste i nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 XP + FF 8.0.1 = powiadomienia działają normalnie po staremu (bez użycia pop-up'a) , jedynie z tego wszystkiego nie chodzi mi cytowanie selektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 XP + FF 8.0.1 = powiadomienia działają normalnie po staremu (bez użycia pop-up'a) , jedynie z tego wszystkiego nie chodzi mi cytowanie selektywne właśnie to chce Mordulec sprawdzić,pisałem z Krzyśkiem,i nie wiadomo o co biega,bo u mnie,na żadnej przeglądarce nie ma,może to od visty?bo u Krzyśka na xp i win7 działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Może to zależeć od jakiejś wersji Java, Flasha, albo kij wie czego, ja tam się nie znam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Po każdym zalogowaniu jest błąd przekierowania (invalid redirect url, czy coś takiego). Opera 11.52. Edit: Dzięki za emoty z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeszcze jedno. Dostałem trzy podziękowania w jednym z tematów. Za każdym razem gdy wchodzę na forum wyskakuje mi powiadomienie o tym. Za cholerę nie można tego przeczytac/ usunąc. WTF :?::?::?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Forest naprawdę za dużo pomagasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeszcze jedno. Dostałem trzy podziękowania w jednym z tematów. Za każdym razem gdy wchodzę na forum wyskakuje mi powiadomienie o tym. Za cholerę nie można tego przeczytac/ usunąc. WTF :?::?::?: Jutro zobacze co da sie z tym zrobic. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Się ludzie dorabiają :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 pokazuje mi ciągle że mam 1 powiadomienie "1 new reputation comment" jak w to klikne to wchodzi mi w subskrybowane tematy, za cholere to powiadomienie nie chce zniknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Naprawiłem komentarze reputacji teraz już powinno powiadomienie znikać. Proszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No wszystko za***iście z tymi nowymi skinami ...... ale gdzie się podziała linka do OZNACZ JAKO PRZECZYTANE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No wszystko za***iście z tymi nowymi skinami ...... ale gdzie się podziała linka do OZNACZ JAKO PRZECZYTANE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? lolol ...jak jesteś w jakimś temacie to masz na górze "operacje" tak jak było i tam też możesz zaznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ...jak jesteś w jakimś temacie to masz na górze "operacje" tak jak było i tam też możesz zaznaczyć Zgadza się , dzięki Jaro ... ale poprzedni link na wierzchu był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To fakt, też mi bardziej pasował, a więc uwaga jak najbardziej słuszna Czekamy na poprawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No wszystko za***iście z tymi nowymi skinami ...... ale gdzie się podziała linka do OZNACZ JAKO PRZECZYTANE ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????? Już naprawione, trochę mi się za dużo wycięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A tak przy okazji czy da się to naprawić żeby wyświetlało się powiadomienie o nowej wiadomości na pw, bo u mnie się nie wyświetla i muszę extra sprawdzać czy ktoś do mnie pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Na razie, nie, bo nie mam pojecia, czemu części osób to nie działa. Sent from my Samsung using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Spoko, a więc póki co trza sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie tez nie dziala musze zawsze wchodzic w wiadomości wiec jest to sprawa w miare pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie tez nie dziala musze zawsze wchodzic w wiadomości wiec jest to sprawa w miare pilna. Faktycznie straszny problem, u mnie działa, więc nic nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Faktycznie straszny problem, u mnie działa, więc nic nie poradzę. S czy W ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No wszystko za***iście z tymi nowymi skinami ...... ale gdzie się podziała linka do OZNACZ JAKO PRZECZYTANE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? lolol dziala rozniez 2-klik w logo przy forum - oznacz jako przeczytane co do PW wyswietla mi w Win Vista +Chrome i w Win XP + Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 mi też wyświetla powiadomienia WinXP + Aurora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi