Kosa Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam chciałbym wywalić klapki z kolektora, nie czekając na tragedie. Czy możecie polecić kogoś we Wrocławiu kto zna temat i robił to już nie raz? Z chęcią pojechałbym do Krzyśka, ale potrzebowałbym dzień wolny, a we wroc to w ciągu pracy mogę to zrobić? Może ktoś tu na miejscu to robił? koszt? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tomek na Sleznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 szczerze powiem ze po ostatniej wizycie u Tomka nie jestem zadowolony (moze bylo tanio, ale jakso tak na szybko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 sam to mozesz zrobic zaden problem a jak nie dam Ci namiar na Krzyska z Klimasa ja z nim klapki demontowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 W m 57 nie ma klapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 W m 57 nie ma klapek Hmmm...wydaje mi się, że przy automacie występowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Hmmm...wydaje mi się, że przy automacie występowały... Z tego co wiem to jest tak jak Forest napisał : M57 w manualu były bez klapek M57 w automacie miały klapki A Kosa ma właśnie automata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mi tez sie wydaje, ze sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tak jak piszecie klapki są. Nie było ich w manualu, a co do wymiany to polecam zrobić samemu. Nie jest z tym bardzo dużo roboty,a zawsze 2 setki sie zaoszczędzi... A tu przykładowa instrukcja co i jak po kolei http://moto.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=169486 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 jak chcesz kolego to ja Ci te klapki mogę wywalić z kolektora... robiłem to nie raz, nie dwa i nie trzy... pytanie czy chce Ci się do mnie do Ostrowa podjechać bo u mnie w firmie Ciężko będzie mi to zrobić żebyć nie zapłacił jak na serwis BMW przystało... odezwij się na PW jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 M57 w manualu były bez klapek M57 w automacie miały klapki A Kosa ma właśnie automata A to nie wiedziałem ,że KOSA ma automat lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 jezeli nie we wroc to przy wolnym dniu w pracy podskocze do Brzegu i zrobie przy okazji szybki przegląd pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak chcesz to zadzwoń 663-012-997 Darek , jak będą mieli jakąś wolną chwilę to myślę że wyskubią Ci to gumno , Wrocław Żernicka 290 niedaleko lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi