Kamil23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam, zakladam nowy temat powniewaz nic nie znalazlem na ten temat. Wiec tak, mam dwa "urzadzenia" ktore sa luzno, nie wiem do czego to sluzy, jedno jest podlaczone to tego wszystkiego po lewej stronie gdzie zmieniarka itp a drugie lizna koncówka. Wie ktos moze cos o tym? poza tym na 4 foto jest jeszcze jedna koncówka i też nie jest nigdzie podlączona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Na ostatnim zdjeciu koncówka która u mnie jest podłaczona do tunera TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 a ktory to tuner grzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Moment pojde strzelic foto i zobaczysz jak to u mnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 To jest wzmacniacz anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ok poszukam czegos podobnego u siebie, nie wiem do czego reszta sluzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Tez nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 a nie da rady po numerze części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 a gdzie mam to sprawdzic po nr ? jak masz jakas stronke beaver79 to podrzuc link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) nr 1 (Sonda pola magnetycznego z uchwytem) http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=DT61&mospid=47546&btnr=65_0277&hg=65&fg=50&hl=2 http://allegro.pl/bai-sterownik-antena-abs-gps-bmw-e38-e39-8360731-i1914974871.html nr 2 wyglada mi na antene GPS http://allegro.pl/antena-gps-nawigacji-bmw-e38-e39-8363213-i1891856007.html nie wiem za co to pierwsze jest odpowiedzialne, jedni nazywaja to antena inni sterownikiem anteny 4 to albo końcówka od anteny GPS lub tel. Edytowane 14 Listopada 2011 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 a gdzie mam to sprawdzic po nr ? Wklej numer to się poszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 na pierwszym jest widoczny: 65 90 8 360 731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Znaczy miałeś rację "Magnetic field probe with bracket" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Skoro wiemy co to jest to gdzie to ma byc podpiete...? poza tym telefon mi nie dziala, nie wiem czy musi byc karta aby w ogole cokolwiek cos wyswietlalo czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 panowie a jak z radiem? bo nie odbiera nie lapie zadnej stacji, jakis przewod bezposrednio idzie do bagaznika do tych wszystkich urzadzen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Brak cześcki o których mowa wyżej odpowiada na twoje pytanie. Inaczej mówiąc ktoś ogołocił furmankę z modółow/ wzmacniaczy radia/ telefonu/ GPSu- jak tego brak to **** nic nie zadziała dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 jak mówi chicoo - ktoś ją ogolił. żeby telefon działał musi mieć SIMa, ale powinien nawet bez karty wyświetlać np możliwość zadzwonienia pod 112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ale moduły nie te nie są odpowiedzialne chyba za dzialanie telefonu i radio w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wzmacniacz antenowy do radia- szumy lub słaby odbiór stacji będzie, jeśli miasz GPSa radio z wyświetlaczem to bez anteny/ modułów tez może nei zachulać, lub ktos pozamieniał radia i zawiną moduły i w ten sposób zostało Ci okablowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Panowie, znów znalazlem cos dziwnego, czarna puszka kolo akumulatora. Ida do niej jakas wiazka kabli, w srodku jakieś czarne cos. Jedna wtyczka podpieta druga nie, rozgladalem sie ale nie moge jej w ogole znalesc. Wiecie moze co to jest? Edytowane 23 Listopada 2011 przez Kamil23 coś odkryłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Na wszystko dałem Ci juz dwa razy odpowiedz co brakuje i co musisz zrobić/ kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi