loki Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam mam problem w zlokalizowaniem sensorów airbag nie sterownika nie poduszek tylko sensoru czujnika który podczas uderzenia daje sygnał do sterownika o zderzeniu. Rozprułem drzwi ale od środka tam nic nie widać. Pytam bo mam problem z jednym z nich tylko gdzie go znaleźć kiedyś jeszcze wyczytałem że przy progach od środka mial ktoś z tym styczność mam e36 z 98r turing z 4 poduszkami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) No a to czasem nie są te oczoje .b. ne pomarańczowe kosteczki pod maską silnika?po lewej i prawej stronie-no chyba że to tylko do przednich jaśków. Edytowane 19 Listopada 2011 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) Witam Całkiem możliwe:) Jeśli chodzi o te to dokładnie w którym miejscu ich szukać okolice kielichów amora naroża komory silnika bo u mnie jakoś ich nie widziałem choć raz wypruwałem cały silnik ale to zakładam że jest jak piszesz do przednich ale ja posiadam również w drzwiach i tu również są dwie sztuki [TABLE] [TR] [TD=class: r01]Czujnik zderzeniowy bocznych poduszek powietrznych [/TD] [TD=class: r00 p1][/TD] [TD=class: r01]2[/TD] [TD=class: r00]09/1997[/TD] [TD=class: r01][/TD] [TD=class: r00]65776902054[/TD] [TD=class: r01, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] Najlepsze jest to że kontrolka nie świeci ale podczas skanowania modułów wyskakuje błąd czujnika które daje się wykasować i jest ok ale teraz dmucham na zimno i wolę się doinformować by szybko to usunąć. Może po prostu wymagają przeczyszczenia styków więc pytam. Pozdrawiam!!! Edytowane 20 Listopada 2011 przez loki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 No a to czasem nie są te oczoje .b. ne pomarańczowe kosteczki pod maską silnika?po lewej i prawej stronie-no chyba że to tylko do przednich jaśków. dokladnie to sa te czujniki a znajduja sie pomiedzy kielichem a lampa zaraz pod maska. Jezeli sa to nie trudno ich nie zauwazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi