Mazi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dziękuję za treściwe i konkretne odpowiedzi. Prosiłbym o jakieś info na ten temat: http://moto.allegro.pl/auto-bmw-seria-5-e34-i1988352833.html tragedii nie ma, widze prawy próg do zrobienia, fotel kierowcy chyba też już swoje przeszedł, brak zdjęć lewej strony i przodu, może coś się za tym kryć no i przebiegu nie ma ale to wiadomo, że nigdy nie ma pewności co do przebiegu. o fak ale zaorana .... fotele nie istnieja a uwierz mi skora w e34 potrafi duzo wytrzymac i wygladac dobrze , dla mnie ten samochod to smietnik. jak ktos nawet nie potrafi do zdjec wymyc auta to jego codzienna eksploatacja polegajaca chociazby na podstawach jakimi sa wymiana filtra i oleju chyba jest mu mocno obca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 1. lusterka po lifcie są inne 2. z tego co się orientuje w 1995 była już inna kierownica - taka jak w e39 bez MF (jak się mylę prosze mnie poprawić) 3. brak drewna - to jest zapewne naklejka drewnopodobna 4. fotele jak wyglądają - no comments 5. brak fotek od strony kierowcy 6. brud... ogólnie dałbym sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 525i 24v VANOS (2005394618) - Aukcje internetowe Allegro BMW 525 525 2.5i VANOS KLIMA Z NIEMIEC, 1994r., 2500cm3, 192 KM - otomoto.pl BMW 525i 24V (2011983158) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dziękuję za treściwe i konkretne odpowiedzi. Prosiłbym o jakieś info na ten temat: Auto BMW Seria 5 E34 (1988352833) - motoAllegro tragedii nie ma, widze prawy próg do zrobienia, fotel kierowcy chyba też już swoje przeszedł, brak zdjęć lewej strony i przodu, może coś się za tym kryć no i przebiegu nie ma ale to wiadomo, że nigdy nie ma pewności co do przebiegu. O ja pierdziele, ale kupa :bag: Ile chcesz przeznaczyc? Jest z czego wybierac jesli chodzi o e34.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak Ci się Kolego nie śpieszy,to moge Ci wiosną moją sprzedać:)moze i jest zielonym kombi,ale przynajmniej technicznie sie nie ma czgo wstydzic...bo jak przegladam auta,ktore wybierasz,to obawiam sie,ze wpakujesz sie na sroga minę;/a zaniedbane auto potrafi wzbudzic sporo złej energii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak Ci się Kolego nie śpieszy,to moge Ci wiosną moją sprzedaćmoze i jest zielonym kombi,ale przynajmniej technicznie sie nie ma czgo wstydzic...bo jak przegladam auta,ktore wybierasz,to obawiam sie,ze wpakujesz sie na sroga minę;/a zaniedbane auto potrafi wzbudzic sporo złej energii... Na wiosne to troche pozno to raz, no i ten automat jednak cos mnie nie przekonuje. Generalnie znalazlem juz jeden dosc dobry egzemplarz, bez rdzy, wyglada ze wszystko w nim okej, do zrobienia tlumiki oba, mam tylko jedno pytanie do Was, czy jesli auto jest z 93r (dokladnie pierwsza rejestracja w 07/93r) to musowo musi miec lusterka po lifcie czy niekoniecznie? Bo z tego co sie naczytalem to pierwszy lift byl w 92r zmienili wtedy lusterka, poducha w standardzie i abs, no i vanos, potem w 94 szeroki grill i druga poducha. Tak wiec jak to jest z tym liftem? Generalnie to jest to ogloszenie, BMW 525 TOURING Niestety bez zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Z mojego doświadczenia powiem Ci że przy normalnym traktowaniu na E34 taki przebieg nie robi wrażenia.(rdza jeśli ma org.lakier może się pojawiać na spodzie dzwi),tłumiki mam oryginalne i w doskonałej kondycji.Jak masz czas to zapraszam do oglądnięcia-będziesz miał przynajmniej jakiś punkt odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi