Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za treściwe i konkretne odpowiedzi. :)

Prosiłbym o jakieś info na ten temat:

http://moto.allegro.pl/auto-bmw-seria-5-e34-i1988352833.html

tragedii nie ma, widze prawy próg do zrobienia, fotel kierowcy chyba też już swoje przeszedł, brak zdjęć lewej strony i przodu, może coś się za tym kryć no i przebiegu nie ma ale to wiadomo, że nigdy nie ma pewności co do przebiegu. :)

o fak ale zaorana .... fotele nie istnieja a uwierz mi skora w e34 potrafi duzo wytrzymac i wygladac dobrze , dla mnie ten samochod to smietnik. jak ktos nawet nie potrafi do zdjec wymyc auta to jego codzienna eksploatacja polegajaca chociazby na podstawach jakimi sa wymiana filtra i oleju chyba jest mu mocno obca.

1. lusterka po lifcie są inne

2. z tego co się orientuje w 1995 była już inna kierownica - taka jak w e39 bez MF (jak się mylę prosze mnie poprawić)

3. brak drewna - to jest zapewne naklejka drewnopodobna

4. fotele jak wyglądają - no comments

5. brak fotek od strony kierowcy

6. brud...

ogólnie dałbym sobie spokój

• 2 tygodnie później...
Dziękuję za treściwe i konkretne odpowiedzi. :)

Prosiłbym o jakieś info na ten temat:

Auto BMW Seria 5 E34 (1988352833) - motoAllegro

tragedii nie ma, widze prawy próg do zrobienia, fotel kierowcy chyba też już swoje przeszedł, brak zdjęć lewej strony i przodu, może coś się za tym kryć no i przebiegu nie ma ale to wiadomo, że nigdy nie ma pewności co do przebiegu. :)

O ja pierdziele, ale kupa :bag:

Ile chcesz przeznaczyc? Jest z czego wybierac jesli chodzi o e34..

Jak Ci się Kolego nie śpieszy,to moge Ci wiosną moją sprzedać:)moze i jest zielonym kombi,ale przynajmniej technicznie sie nie ma czgo wstydzic...bo jak przegladam auta,ktore wybierasz,to obawiam sie,ze wpakujesz sie na sroga minę;/a zaniedbane auto potrafi wzbudzic sporo złej energii...

Jak Ci się Kolego nie śpieszy,to moge Ci wiosną moją sprzedaćmoze i jest zielonym kombi,ale przynajmniej technicznie sie nie ma czgo wstydzic...bo jak przegladam auta,ktore wybierasz,to obawiam sie,ze wpakujesz sie na sroga minę;/a zaniedbane auto potrafi wzbudzic sporo złej energii...

Na wiosne to troche pozno to raz, no i ten automat jednak cos mnie nie przekonuje. Generalnie znalazlem juz jeden dosc dobry egzemplarz, bez rdzy, wyglada ze wszystko w nim okej, do zrobienia tlumiki oba, mam tylko jedno pytanie do Was, czy jesli auto jest z 93r (dokladnie pierwsza rejestracja w 07/93r) to musowo musi miec lusterka po lifcie czy niekoniecznie? Bo z tego co sie naczytalem to pierwszy lift byl w 92r zmienili wtedy lusterka, poducha w standardzie i abs, no i vanos, potem w 94 szeroki grill i druga poducha. Tak wiec jak to jest z tym liftem?

Generalnie to jest to ogloszenie, BMW 525 TOURING

Niestety bez zdjec

Z mojego doświadczenia powiem Ci że przy normalnym traktowaniu na E34 taki przebieg nie robi wrażenia.(rdza jeśli ma org.lakier może się pojawiać na spodzie dzwi),tłumiki mam oryginalne i w doskonałej kondycji.Jak masz czas to zapraszam do oglądnięcia-będziesz miał przynajmniej jakiś punkt odniesienia.