jaras_m42 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 witam wszystkich posiadaczy Bmw:) od jakiegos czasu mam problem podczas odpalania fury.Minowicie,gdy zapalam zimny samochod strasznie zaczyna falowac na obrotch:(od 1500 w doł i czesto jak bardzo zimno gasnie.Za kazda raza tak robi i wtedy przytrzymuje troche na obrotach i wyrówuje sie.Jak ciepły jest prawie dobrze ale bez rewelacji.CO TO MOZE BYC PANOWIE???wymieniłem krokowy i nic:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAROS Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 moze czujnik temp silnika od kompa??? bez diagnostyki ciezko strzelac, chyba ze chcesz wszystko po kolei wymieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras_m42 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 no własnie juz cos takiego słyszałem ze to moze byc przyczyna i chyba sa nawet dwa takie czujniki wiec musze chyba jednak sie przejechac na kompa ale nie wiem czy na ciepłym pokaze to samo:(myslałem jeszcze nad przepływomierzem ale nie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi