Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na sprzedaz mam troche czesci z bmw e34 oraz troche z osprzętu silnika m50b25NV

Dyfer e34 3,46 prawdopodobnie ze szpera – jak jest szpera to na pewno do regeneracji 250 plnow

Skrzynia ZTF S5D – wedlug katalogu (BMW FANS) pasuje do każdego bmw , pochodzi z bmw e34 525 pasuje do e30 e34 e32 e36 e38 . 300 pln stan bdb

Chlodnica M50b25 od wersji z Klima czyli tak zwana Duza – szczelna stan bdb nie posiada zadnych wad które sa mi znane auto normalnie na niej jeździło do momentu demontażu + weze i oslona 150plnow

Listwa wtryskowa + wtryski oryginalne BMW z M50B25 – stan bdb 50 plnow

Komputer z M30b35 – raczej do wgrania sobie jakichs map , podobno sprawny nie siedzial u mnie w aucie miałem go na zapas do siebie i chciałem wgrac inne mapy paliwowe do niego niestety samochodu już nie mam i nawet nie sprawdziłem czy faktycznie dziala wiec nie daje na niego zadnej gwarancji jedynie dobre slowo ze powinien działać – 50 plnow

Zderzak przod + zaślepki + halogeny +listwy czarne plastikowe(e34) -> stan dobry , do dopieszczenia nie jest popekany ani nic – 100 pln

Zderzak Tyl + listwy (e34)– stan przeciętny , do dopieszczenia i doprowadzenia do ladu potrzebuje troche miłości , nie jest pęknięty ani nic z tych rzeczy

Silniczek krokowy + weze M50B25 –stan bdb w pelni sprawny 50 pln

Przepustnica + uzbrojenie przepustnicy czyli czujnik itd. W pelni sprawne 50 pln.

Lampy Tyl e34 stan bdb oryginalne hella nie obdrapane nie oskubane ani nie połamane 40pln sztuka.

Plastikowa Opaska wiatraka 10 pln

Klapka wlewu paliwa + to co zostalo z zawiasu stan dobry 20 pln

Do każdej ceny należy doliczyc przesylke. Odbior wiekszych rzeczy preferowany osobisty ale sprawa do dogadania

Kontakt pw albo 725..069..423

tutaj zdjecia wszystkich rzeczy -> http://imageshack.us/g/806/sam0024o.jpg/

Edytowane przez Mazi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

• Dodaj nową pozycję...