Kasior Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam. Wie ktoś może czy w sedanie każdym jest ten sam emblemat w tylnej klapie? odmierzyłem suwmiarką średnica to 78mm a rozstaw między bolcami 56mm na allegro jest pełno średnic 83mm i 73mm jedną aukcję znalazłem z 78mm i nie wiem czy będzie pasowało. W googlach znalazłem że ktoś wczepił na tył 73mm na tył i mam dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Masz mozliwosc przymiarki z maski na klape ? Wszsytkie lekko sie roznia,mam na mysli to ze jak kupowalem maxbimmerom do e46 to niby wygladaly tak samo przod i tyl ale pozniej musialem odsylac bo na klape byly za duze.I to wlasnie te kilka mm .Bedzie wystawal poza wglebienie i nie bedzie sie mocno trzymal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Masz mozliwosc przymiarki z maski na klape ? Właśnie z maski na tylną klapę nie pasuje bo z maski jest większy i bolce grubsze nie chcą wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/logo-znaczek-emblemat-na-maske-bmw-78mm-oryginal-i1920625754.html taki emblemat kupowałem do mojej buni na tylna klapę i pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Okej szkoda że nie ma tańszych kiedyś kupiłem do e34 za 30zł na około miał taśmę przylepną i było idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi