Kamil23 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam, mam problem taki że zmieniarka nie widzi płyt. Włoże płyte przełącze i wyświetla sie cd check a po chwili no disc. Co może być przyczyną?:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Kamil u mnie zacierał sie podajnik płyt. Wystrarczyło sciągnac pokrywe zmieniarki troszke oleju na patuczek przesmarowac prowadnice i pare razy pomóc jej wprowadzic płyte. Miałek kasete meracedesa niepotrzebnie kupilem bmw poniewaz sa takie same. Myslalem ze wina leży po stronie kasety ale jednak sa jednakowe. To tak u mnie wyglądało ze strony bardziej mechanicznej. Na sterkach elekrycznych raczej nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 sprobuje tak jak mowisz. Jesli bedzie ok napewno dam znac ze sposob sie sprawdza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 nie dawaj zwykłego oleju tylko jak masz pod ręką krawcową to mają taki zaj... olej maszynowy - jest bardzo rzadki, super się rozprowadza i jak dasz maleńką kropelkę to wystarczy i nie będzie ściekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 sproboj poprsotu ja odlaczyc i podlaczyc na nowo (zresetowac) prosty sposob ale mi pomagal, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 A na pewno masz pliki audio? Mp3 nie odtwarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam panowie, zmieniarka naprawiona. Sposob Grzecha sie sprawdził. Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 a macie cos jak sie nie wysywa magazynek a jak dasz na cd to pisze no cd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 takze mam cos smarowac ? w srodku sa oryginały cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Masz prawdopodobnie zablokowaną którąs kasete podająca płyte popatrz dobrze bedzie widac która. Musisz jej delikatnie pomóc wyjsc. I powtórka z rozrywki zaciera Ci sie prowadnica padawania płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 czyli co mam cos smarować też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Unimilek jak sciagniesz górna obudowe zmieniarki spowrotem podłaczysz ja pod zasilanie i sterowanie to bedziesz wszystko widzial od góry jak zmieniarka sie zachowuje. Bedzie rowniez widac czy zblokowala ci sie jakas kaseta z płyta. a zaciera sie podajnik taki 5 cm cyngiel ktory wprowadza i wyprowadza płytu do kasety. Rozbierz powoli zmieniare a bedziesz mial wszystko jasno na bialym. Troche zrobiłem bład ze nie zrobiłem zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Grzechu tak apropo milo Grzesiek jestem a przeczyscilem wszystkie prowadnice i czuje ze po prostu magazynek nie dochodzi do końca i dlatego nie pobiera płyt jak bez pokrywy docisnąłem ręką magazynek to pobrał cd... ale oddał zaraz sam...chyba cos innego moze byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Grzes Pomóż mu kilka razy reką, przesmaruj czyms delikatnie ja mialem pod reka olej silnikowy juz jaki czas chodzi Ale skoro mówisz ze oddał to może nie czyta płyty i tu juz jakas grubsza sprawa moze laser. Weż jeszcze jakas oryginalna płyte ktora jestes pewien ze gra i nie zabardzo porysowana bo te zmieniarki sa bardzo czułe na zarysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 wziąłem oryginał 1raz i reszta audio kazda na innej cd i nic... jak skrecilem juz to pokazalo no magazine a czesniej mialem no cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi