lukasz66 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Upatrzyłem sobie taką bmke http://allegro.pl/piekna-i-bestia-i1908576809.html ale wiadomo, że nie ma co się napalać i najpierw trzeba obejrzeć auto. Niestety do Wrocławia mam kupe kilometrów i przed wyjazdem chciałem się ekspertów zapytać co o niej sądzą, a super by było jak by ktoś mieszkał w okolicach i na żywo zobaczył auto, było by to dla mnie spore ułatwienie i zaoszczędzenie pieniędzy w razie zastania lumpa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 mam bardzo blisko do tego auta ale niestety za krótko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz66 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 hmm no skoro nie da rady to trudno, w takim razie co możecie chociaż po zdjęciach i opisie powiedzieć? warta uwagi czy na wstępie odpuścić sobie ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 co znaczy że za krótko na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Pewnie Grzechowi chodzi o to, ze kolega swiezo zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 powiem ci ze w 3,5 litrach i 97 rok. to cena troszke zabojcza, wyglada oik sroda slaska,,, za dawnych czasow sporo handlarzy tam bylo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 mam bardzo blisko do tego auta ale niestety za krótko na forum to bym sie nawet nie odzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) zobacz 2 posty i juz widzielismy kolege wystarczyła krótka bajerka i pedze obczaiuc a co mi tam. Edytowane 13 Listopada 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz66 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 spokojnie, jestem jestem. Po prostu skoro jest taki dział ''Obejrzyj mi auto'' to można skorzystać z takowej pomocy, tymbardziej jak ma sie do auta pare km no ale widocznie się myliłem, trudno, zostaje jazda kilkaset kilometrów i zastanie nie wiadomo czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Spokojnie łukasz dzwoniles do tego dilera gdzie dokładnie to auto stoi??? jak masz daleko to skocze je obejrzec. ja mielem dzisiaj jechac 2 ogladac i juz na necie chlopcy mi odradzili Opowiadaj co mowi o tym aucie sprzedajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz66 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 z gościem gadałem już jakiś czas temu i jedynie co pamiętam to, że auto jest w pełni sprawne, używane na codzień, do jazdy do pracy, podobno było malowane i pojawiły się gdzieś małe ogniska rdzy, bodajże na tylnej klapie ale to podobno charakterystyczne dla e39. Muszę zadzwonić do niego jeszcze raz i spytać o szczegóły i czy jeszcze jest aktualne bo aukcja się skończyła kilka dni temu i póki co nie wznowił jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi