Marcin5er Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam chciałbym byście mi doradzili czy warto kupić takie coś http://allegro.pl/dcan-e-net-bmw-ediabas-inpa-k-d-can-94-2010-i1921310105.html. Czy warto czy ktoś już ma takie cudo. Dziękuje z góry za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Jak masz dużo pieniędzy na zbyciu to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrT Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Pytanie zasadnicze: do jakich aut chcesz interfejs używać? Ten z aukcji nie obsłuży pełni starszych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 do E34 - uśmiechnij się do grzesiek2304 po fejsa i do googli po Inpe. Do domu wystarczy aż nadto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Cena wysoka. Ja mam kabelek za sto parę złotych i podstawy ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 dokładnie - grześka fejs koło 100pln i naprawde lata jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi