micnic Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Grunt że odpala i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 dużo jeżdże po polsce i zależy mi na bezawaryjności;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 tak jak mówiłem, mój poprzedni mechanik robił prosty test po zakupie nowego zestawu świec. Na krótko do akku każdą po kolei i stoper w rękę. Zdarzały się poważne różnice pomiędzy nimi, ale dziwi mnie że sklep tego nie przyjmuje - przecież dlatego sprzedają komplety a nie na sztuki żeby "teoretycznie" miały takie same czasy nagrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 no dokładnie troche mnie to zagotowało ale odpuściłem i kupiłem 2 nowe świece.cieszy mnie to że jest normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 a z drugiej strony co miałem zrobić w parować tam z aku i zacząć sprawdzać przy nich?nic by to nie dało a za to stracili klijenta;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 wybić żarówką szybę???nieeeee :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi