sulek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Znacie kogoś kto naprawia zegary/liczniki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zależy jaką usterkę chcesz usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 http://allegro.pl/sklep/297312_elektronika-samochodowa Dobry fachowiec zadzwon i pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zegary gasną i zapalają się podczas jazdy (wygląda tak tak jakbyś gasił i odpalał silnik). Gasną zegary i wskazówki do pozycji zero i po 1 sek. znów wszystko się zapala i wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 masz gdzieś albo zimny lut albo nie styka Ci kostka z głównym plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 masz gdzieś albo zimny lut albo nie styka Ci kostka z głównym plusem Podobno ten zimny lut to chyba nie, w każdym bądź razie to trzeba by je sprawdzić. Dzięki za diagnozę, ale ja sam nic z nimi nie zrobię. Umiesz się tym zająć?? Już prędzej zimny lut, bo inne zegary działają prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a przeczytaj jeszcze raz,co napisałeś:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a przeczytaj jeszcze raz,co napisałeś:-) Podobno, jednak na 100% nie jestem pewien. Lepiej jak ktoś je sprawdzi i powie (w sensie druga osoba), bo ja je dałem kolesiowi, który niby dał komuś itp. A że nie wiem, czy tamten ktoś jest kumaty (Kozakiem) to nie wykluczam tego zimnego lutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak jesteś z Wrocławia to myślę że ogarnę to bez większych kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Podobno ten zimny lut to chyba nie Już prędzej zimny lut tak sie tylko czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi