Darozzzz Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam. Trafiła się okazja kupić bardzo tanio lampy bo mojej bmki;) Aktualnie mam te czerwono białe, widoczne na pierwszym zdjęciu. Na drugim są te które mogę kupić. Co o nich sądzicie? "Wieś tańczy i śpiewa"? [ATTACH=CONFIG]17195[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17196[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Masz super lampy a chcesz zamienić na to cos z drugiej fotki?Żartujesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 nie świruj ja mialem kiedy podobne i na szczescie sie ich pozbylem zostawiaj te co masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja mam nadzieje, ze to tylko prowokacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja mam nadzieje, ze to tylko prowokacja Na pewno ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nic nie kombinuj... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No dobra, wszystkich rozbawiłeś...jeszcze jakies pytania? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 TY chcesz trafić do działu WIEJSKI TUNING ??? lolol Następne pytanie :?: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Haha dawaj lexsusy, Tazunio bedzie miał kompana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kolega tylko żartował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zdecydowanie lepsze te co masz dobrze chłopaki mówią nie rób wiochy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 te 2 sa kozaki bierz nawet sie nie zastanawiaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Stary prima aprylis juz było- więc nie żartuj sobie z nas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 czyli z grubsza opinie znasz... :-P jak masz zmieniać to tylko ew. na ledy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 moje zdanie że te pierwsze są o niebo lepsze....ale rzecz gustu a o gustach się nie mówi! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 he he o taką odpowiedź mi chodziło:) Zostają te biało czerwone;) nie mam już żadnych pytań Pozdrawiam co do wiejskiego tuningu, nie mam zamiaru tam trafić;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Z pewnością orginalne lapki o wiele lepiej wygladaja niż te co pokazałeś na zdjęci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 a Ja jestem zdania, ze Lexusy wprowadza troszke luksusu do smutnego zycia e36... ale jest jeszcze kilka wyjsc, ktore nie zrobia z tego samochodu wiejskiej limuzyny... przeznacz to co chcesz wydas na Lexusy na wodke Luksusowa - o niebo lepiej zainwestowane kasuczi !!! ewentualnie kup dziewczynie/chlopakowi/zonie/kochance plyn do kompieli Luksja, a w samochodzie zagosci Luksjusowa atmosfera... a to wszystko bez jajek rozbijanych o twoj samochod w czasie jazdy przez zniesmaczonych przechodniow !!! ja pomoglem kliknij DZIEKUJE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 mialem kiedys w e36 cos podobnego tylko ze ciemne i jak mi sie udalo je sprzedac to cieszylem sie jak glupek a potem w seryjnych przydymilem kierunek i bylo git :D:D te co masz sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 he he o taką odpowiedź mi chodziło:) Zostają te biało czerwone;) nie mam już żadnych pytań Pozdrawiam co do wiejskiego tuningu, nie mam zamiaru tam trafić;P No i decyzja prawidłowa. Jak będziesz znów miał takie wątpliwości - to wiesz gdzie pytać lub przypomnij sobie ten temat (a najlepiej wsadź do ulubionych i codziennie sprawdzaj aż Ci przejdą takie pomysły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Didi Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 :2bacik:won z gejlukami Jeszcze żukluka sobie zrób z przodu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 nie nie twoje lampy są mega lepsze daj sobie spokój z lexsusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 jeśli jestes ciepłym chłopcem polecam te lexusy w przeciwnym wypadku biało czerowneuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi