Piotr Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 niestety przez zbyt częste odkręcanie pokrywy zaworów pozrywały-wyrobiły się gwinty , na szczęście uszczelka trzyma, jest tylko lekkie pocenie, co można z tym fantem zrobić: - nagwintować większy otwór ( oryginalnie chyba 6) np. pod 7 - zalać otwory jakimś klejem-tworzywem i nagwintować pod 6 - wkleić szpilki - słyszałem że pasują od B20 czyli 6 garowców, ale jest mało miejsca pod kolektorem dolotowym i nie wiem czy pokrywę się założy może ma ktoś doświadczenie z mocowaniem pokrywy pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Chyba najlepiej będzie nagwinować pod 7 , ja też mam jedną zerwaną i tak wlasnie zrobiłem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi