Gość Da_Vidoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam! <bmw_1> Panie i Panowie mam na sprzedaż komplet tylnych lamp do BMW e39 sedan. Jest to oryginalny wyrób marki Hella więc nie ma problemu ze spasowaniem czy innymi objawami niekompatybilności z "budą". Wersja M-Pakiet lub Red White, jak kto woli. Dedykowana do modeli przed-liftowych. Sprzedaje w komplecie tj. lampy, uszczelki, "płytka" z żarówkami(brak co niektórych) i kostki montażowe. Jak widać na załączonych foto, prawa lampka jest lekko uszkodzona. Prawdopodobnie ktoś potraktował mój samochód wiatrówką i pech chciał że trafił akurat w lampę... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ceny na rodzimym portalu aukcyjnym wahają się w okolicach 350pln do 500pln za komplet. Ja za swój "lekko" uszkodzony chcę 280pln. Sprzedaje ponieważ wstawiłem wersję po-liftową. happy_bmw Kontakt: - PW - GG 39035296 - TEL 886 942 540 Pzdr<bmw> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi