Kasior Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Chciałbym się zapytać czy warto zainwestować w takie coś? mam bmw z 97 r jest to wersja z niklowanymi listewkami przy listwach na około auta a patrzę na beemki po 2001 to jak mają listwy w kolorze to na przedniej i tylnej listwie nie mają wstawki niklowanej. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Szczerze powiedzawszy nie widziałem malowanych listew z niklowanymi wstawkami. Moim zdaniem albo zostaw oryginalnie z niklowanymi wstawkami albo kup bez wstawek i wtedy pomaluj. Pomalowane ze wstawkami wydaje mi się, że nie bardzo będą pasowały. Ja bym pozostawił ze wstawkami, ale to moje zdanie - mi się podoba chrom line Ale to Twoje auto to Ty decyduj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 I raczej tak zostawię tak jak Saugi mówisz nie bardzo by pasowało rzeczywiście a do tego lakiernik mi powiedział że ciężko będzie z malowaniem bocznych listew bo nikle są w nie wtopione. Szkoda tematu nie potrzebnie nowy robiłem dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 maja,maja. naj-wypasione maja po lifcie chrom z dolu mialem kiedys..................................... hanka z m-jak milosc nie zyje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 hanka z m-jak milosc nie zyje !!!! a Marek Mostowiak zmienił na Facebooku status na "wolny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi