Krzysiek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Czy są tutaj jacyś zadowoleni /lub nie klienci Korbanku, głownie chodzi mi o internet, ale także zastanawiam się nad pakietem z TV, jakieś opinie? Zawsze słyszałem bardzo wiele złych rzeczy na temat tej firmy, ale ponoć ostatnio jest dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Kolego a co to jest nie słyszałem o takiej firmie Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Z tego co pamiętam to na kozanowie mieliśmy internet z korbanku. Raczej bez zastrzeżeń, technicznie wszystko okej. Rodzice zrezygniowali, bo każdy miał internet bezprzewodowy i po prostu korbank był zbyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi