shczurek Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Not Found The requested URL /www.youtube.com/watch was not found on this server. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tak powinno dzialac Na swoim też coś probujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shczurek Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Powiedzmy ze cos probuje ale szkoda mi sprzeta, ostatnie driftowanie skonczylo sie na glebie, ale naszczescie bez obrazen na mnie i motocyklu. Bardziej mnie kreci utaplanie sie w blocie niz jazda na jednym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi