przemo_wrc Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Chłopaki pomocy.Dajcie mi kogoś z Wrocławia kto ogrania te zmieniarki.Działała i nagle się zawiesiła z płytą w napędzie.nie da si nic zrobić,nic sie nie świeci itp itd...Próbowałem coś samemu ale po chwili odłożyłem na bok bo by na ścianie zaraz wylądowała.... Jest to zmieniarka z auta po Lifcie E38 6CD pisze na niej " BMW 6 CD CHARGER PI " kontakt najlepiej kom 505306116 z góry dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 sproboj odlaczyc wszystkie kable i podlaczyc na nowo (zresetowac), moze zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zrobiłem to już z 30 razy coś tam sie dzieje w środku ale lampka sie nie zapala i kasety nie chce oddać;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 mialem cos takiego u siebie, plyta grala cos sie zacielo i zostala w srodku nic sie nie swiecilo itp. Bylo to dawno i nie pamietam sam do konca jak to zrobilem, ale rozkrecilem wszystko zdjelem obudowy cos grzebalem odlaczylem laser, wszystkie mozliwe kable, pozniej zlozylem podlaczylem i zaczeła cos chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No a ja właśnie nie mam do tego nerwów wiec wole to zlecić komuś kto już to robił i wie w czym rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 moja prawie tez byla na scianie i co do tematu jeszcze to niestety nie znam nikogo z wro kto mogł by to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 i co do tematu jeszcze to niestety nie znam nikogo z wro kto mogł by to zrobic. A mnie się wydawało że juz się znamy Przemo, jesli jeszcze nie ogarnąłeś tematu to odezwij się na PW. Myślę że uda się pomóc Ci w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A mnie się wydawało że juz się znamy Przemo, jesli jeszcze nie ogarnąłeś tematu to odezwij się na PW. Myślę że uda się pomóc Ci w tym temacie. A no chyba ze tak w takim razie znam jak najbardziej juz wiem gdzie bede woził zmieniarke w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Miałem kiedyś podobny problem to po rozkręceniu jej sie okazało że moja płyta Explodowała do dzisiaj nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A co powiecie na to koledzy. W mojej E46 zmieniarka BMW 6 CD a kaseta Mercedes. wydaje mi sie ze nie powinno to robic roznicy ale zmieniara przeszukuje przez kasete płyty ale niestety nic nie znajduje. Wie ktos może co z tym fantem zrobic :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Miałem kiedyś podobny problem to po rozkręceniu jej sie okazało że moja płyta Explodowała do dzisiaj nie wiem dlaczego Była źle wyważona i pękła od wibracji które sama zrobiła. zdarza się - wada fabryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 wydaje mi sie ze nie powinno to robic roznicy Powinno, bo pewnie są inne kąty prowadzenia kieszenie, a nawet płyta może być "górą do dołu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 pewnie są inne kąty prowadzenia kieszenie musze pozyczyc od kogos kieszen i sprawdzic wtedy bede mial pewnosc. Dz beaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 musze pozyczyc od kogos kieszen i sprawdzic wtedy bede mial pewnosc. Dz beaver Napewno powinna wejsc z bmw ale warto sprawdzic jak masz watpliwosci, na allegro znajdziesz napewno sama kieszen lub jak pisales ze jestes daleko od kraju to moze nawet na eBayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Jak będziesz na przelocie przez Glogau to daj znać, zerkniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 jestes daleko od kraju Juz jestem na ziemi ojczystej dziekowa Panowie jak cos to bede tarabanił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi