willi230 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 za 3,5 tys plus wneki od drzwi?? ja ******le biore haha :dance::dance::dance: mam cztery inne.....jedno juz w garazu ale wole zrobic qupete za 3,5tys:party::party::party::party::party:uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Willi Brać sobie możesz wiem gdzie koleś odemnie pomalował auto za 3 000 PLN... I co da sie ? ;> Da ! Pierw zapytaj czy mam dojście a pozniej sie smiej Auto oglądałem i ładnie pomalowane wiec żaden kit... tylko trzeba samemu plastiki posciagac itd. ale to dla mnie żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Mój lakiernik chyba za 2,5 tys malował e36 sedana na czarną perełke (właściciel z Jelcza DOA), ale włąściciel podstawił mu furmanke tzn szkielet na kołach- bez szyb wnętrza drzwi ( pozdejmowane) listwy pościągane, dywany zlikwidowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja mysle ze z malowaniam do 3 000 powinienem sie zmiścic ale narazie nic nie bede mowil bo nie mam auta u lakiernika postawionego wiec niepewne Po zimie bede sie wszystko dowiadywał i zobaczymy ile mnie to wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ja sie nie smieje..... po prostu jak chcesz z wierzchu to 3 tys to duzo:) 2-2,5 max:).....chyba ze masz rdzy od ***a:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Mój lakiernik chyba za 2,5 tys malował e36 sedana na czarną perełke (właściciel z Jelcza DOA), ale włąściciel podstawił mu furmanke tzn szkielet na kołach- bez szyb wnętrza drzwi ( pozdejmowane) listwy pościągane, dywany zlikwidowane.... Z białej na czarną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 to fajny pomysł cała w karbonie i reszta pomarańcza lambo ale jak chcesz się rzucać w oczy to może tak : taka jaskrawa zielen z dodatkami np czarnego wszędzie by każdy Cię poznał kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Unimilek rozwaliłes temat tym Zielonym kolorkiem Lakierek pierwsza klasa i w dodatku koleś ma moje felgi w niej założone i ładnie sie to prezentuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zielony - mega rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 za***isty ten zielony z czarnym połyskliwym dachem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Chyba juz wybrałem Zielony z czarnymi dodatakami = Wypas ! Tearz tylko czekac niech zima przejdzie i ogień do Lakiernika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Z białej na czarną ?? Tak- dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 To E60 jak dla mnie beznadziejne zielen bedzie ciekawa, ale troche Honda CRX Ci moze wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 jestem ciekaw co z tego wyjdzie powodzenia w dobieraniu koloru :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 też jestem ciekawy, ale trzeba poczekać do ciepłych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 zielony z czarnym dobry pomysl ale ja bym zrobil kawa z mlekiem kolor w macie i czarny mat dach klapa przod i tyl widzialem w rajchu i bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Śliwa wrzuć jakąś fote bo jakoś nie kojarze tego kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 z matem zawsze był i jest problem...do dupy sie czyści....nie da sie polerowac..... mimo ze wygląda ze***iście to odradzam malowanie w macie całego autalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 jak znajde to wrzuce bo widzialem na autostradzie w rajchu taka sssssuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi