woz Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witojcie! Pytanko. Szykujemy w rodzinie strzepe na prezent, i padlo na konsole do gry. Ja jedynie moge sie wypowiedziec na temat XBOXa. I zdanie jest srednie. Mialem dwa - i dwa mi sie pozypalo. W pierwszej po roku pojawil sie ring of death, czyli przycisk zaczal swiecic na czerwono i na tym sie skonczylo jego zycie. W drugie, po poltora roku ma problemy zeby plyty odczytac. Czy PSP jest tak samo upierdliwe? Czy moze ja mialem pecha do xboxa i wasze sprawuja sie bezproblemowo? Ogolnie szukam konsoli ktora by dzielnie sluzyla i sie nie psula. Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 ps3 miałem z 4 lata....... zero usterek....smigała aż miło<na poczatku całymi dniami i nocami:D>....później mi sie znudziła przez np drogie gry.....ale polecam w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ja osobiście nie mam, ale mój kumpel od lat siedzi w konsolach i jest to od zawsze Playstation. Miał I później II teraz od premiery śmiga na III (ma już drugą) i mówi,że na x by nie zamienił, a więc ja gdybym miał kupować to byłaby to trójeczka z kontrolerem ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 ja użytkuje konsole sony od samego początku i nie widzę nic lepszego :-P było psx, ps2, ps3 i psp - wszystko śmiagało bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Widze że większość ma PS no to ja inaczej ja mam Xboxa i mam go już prawie 3 lata i mi śmiga może trafiałeś zawsze na jakiegoś felernego (ja mam Xbox360 Elite) i z tego co też wiem ten nowy Xbox co wyszedł to jest bajka ja polecam Xboxa a co zrobisz to twoja decyzja aa no i na X-a masz tańsze gry różni się od PS tym że nie ma BluRay'a a tak to wszystko identyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 gwoli ścisłości PSP = Portable Sony Playstation do Ps3 przekonał mnie darmowy dostęp do PSN, oraz napęd BD nie wypowiadam się, która lepsza ponieaż X'a nigdy nie miałem okazji uzytkować pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 co lepsze e60 czy e90 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 co lepsze e60 czy e90 :?: F10uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kiedyś miałem PSX, poczym przez parę lat nic. Kilka lat temu kolega kupił X-Boxa. Nie za długo pogałem na tej konsoli, bo wszyscy zaczęli grać w Gitar Hero, a mnie to nie kręci. Konsola podonie jak u Woza po niedługim czasie padła W zeszłe wakacje brat wyjechał do Irlandii i tam kupił X-Boxa Elite. Po powrocie miałem okazję kilka razy na tym pograć, ale nie przekonały mnie pady (jak dla mnie niewygodne i i mało precyzyjne). Jest kilka fajnych gier, ale jak dla mnie niestety pad przekreśla tę konsolę - choć Kinekt może ja uratować). Po wakacjach sam kupiłem Playstation 3 (głównie po to by pograć w Gran Turismo 5). Pad taki jak w poprzednich konsolach, dostęp do Playstation Store, do sieci PSN, gry online za free, Bluray. Od lutego dostałem Playstation Move i kilka gier pod kontroler ruchu. Mam ją ponad rok i jak do tej pory jestem super zadowolony. PSP z kolei to fajna alternatywa gdy gdzieś wyjeżdzamy - taki bajer na podróż, na nude Co do wyboru - trudny wybór, ale wydaje mi się, że kieruj się przede wszystkim grami. Ja chciałem GT, więc dla mnie oczywistym wyborem był PS3. Moje rodzeństwo gra w Gitar Hero - więc dla nich nie ma znaczenia sprzęt, ale gry na X-a są tańsze (no i możesz go bez problemu przerobić, choć PS3 podono też). Na obu konsolach pograsz w zaj... gry, na obu możesz pograć online. Na X-a masz Kinekt, który w tej chwili bije wszystkie inne kontrolery ruchu na głowe, ale musisz mieć dla niego miejsce (słyszałem, że najlepiej do 5m przed kamerkami), na PS masz tylko kontroler ruchu. Można też kupić obie konsole (tak jak moja siostra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 My kupiliśmy PS3 żeby grać w Buuza i nie pamiętam ile czasu ją mamy, włączyliśmy może 10 razy Mam parę gierek, niektórych nawet nie odpakowałem z folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja jestem za PS3 miałem xboxa i jakos nie korzystałem z niego a w PS3 raz zagrałem w fife11 i sie wciagłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi