jarmo Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 witam . mam problem z podlaczeniem mianowicie nic sie nie wyswietla . chodz wiatrak od tunera i mechanizm kaset w wyswietlaczu no i pali sie ta lampka mozliwe ze wyswietlacz do wymiany ? pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]16872[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16873[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Najpierw się witamy i przedstawiamy (pomijając wychowanie może masz sąsiada który się na tym zna) potem podajemy model/rok auta (co często następuje w przywitaniu). Potem zadajemy pytanie podając model navi i całą historię choroby (np. Chciałem sobie podpasić furę, ale podczas podłączania zostały mi dwa kable...) Dopiero wtedy możemy spodziewać się pomocy. Inaczej temat umrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmo Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam . moje bmw to e39 520 1996r nie miala wczesniej navi co za tym idzie wiazki . Caly zestaw na zdjeciu jest z e 38 . Narazie nie zalezy mi na nawigacji chodzi o tv z czasem doloze reszte byle by tylko odpalila wpielem caly zestaw w fabryczna wtyczke no i mase do budy slychac wiatraczek w tunerze i jak wsadze kasete to slysze ze chodzi nie mam wzmacniacza narazie to nie wiem czy gra cos bedzie cos z tego ? Pozdrawiam Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 A po co Ci tv? W lipcu 2013 zastanie całkowicie wyłączony sygnał analogowy i zobaczysz tylko śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmo Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak mam mozliwosc to czemu nie wstawic tylko pytanie czy to sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 http://chomikuj.pl/beaver79 zerknij tam, jest opis co musisz dołożyć i jak podłączyć. Jeżeli wpiąłeś samo navi to nie jest "cały" zestaw. Potrzebujesz tunera, wzmacniacza, modułu gps itp. Samo wstawienie LCD to jak założenie lampy z soczewką bez przetwornic, spryskiwaczy i samopoziomu i oczekiwanie że xenon będzie hulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A po co Ci tv? W lipcu 2013 zastanie całkowicie wyłączony sygnał analogowy i zobaczysz tylko śnieg kozino nawet rok wcześniej bo do końca 2012 ma zniknąć analog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmo Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam , z podlaczonym tunerem radiowym i tv jak na zdjeciu nie mam na co liczyc ze cos sie wyswietli mimo dzialania przyciskow na navi ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmo Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Witam. dzisiaj podlaczylem wzmacniacz glosniki graja chodzi sterowanie kaset i radia z lcd jednak dalej nic sie nie pokazuje chodzi wiatraczek z tunera tv . wyswietlacz padl ? pozdrawiam . dzsiaj wymienilem wyswietlacz i dalej to samo trzeba podlaczyc cos jeszcze zeby sie cos pokazalo ? dołozylem czytnik mk1 dziala pali sie dioda "on" dalej nic nie widac na ekranie czy do wswietlenia czego kolwiek potrzebne sa anteny z slupkow ? pomoze ktos ?! Edytowane 10 Listopada 2011 przez jarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witaj jarmo, mam podobny problem ale zmieniarka mi nie czyta plyt, a raczej ich nie widzi. Dziala to u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmo Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam . Nie podlaczylem jeszcze zmieniarki wiec Ci nie powiem narazie co do mojego problemu sytuacja wyglada tak podlaczylem tuner tv , radiowy ,czytnik navi ,lcd , wzmacniacz nie mam anten . wszystko chodzi, gra tylko nie mam obrazu wyswietlacz sprawny na 100% nie wiem tylko gdzie wpiac te wtyczki ze zdjecia moze to miec wplyw na brak obrazu ? [ATTACH=CONFIG]17330[/ATTACH]probowalem podlaczyc sygnal wideo z dvd ale dalej cisza na wyswietlaczu . Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jakies pomysly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekaw Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam. W te gniazda wpinasz końcówki kabli antenowych które powinny iść od wzmacniacza antenowego zamontowanego na tylnym lewym słupku koło tylnej szyby. Pozdrówka i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 czyli rozumiem ze te dwa przewody musza byc podlaczone ze wzmiacniacza z lewego slupka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam, koledzy mam problem z navi mk1. Gdy chce zmienic soft, na wyswietlaczu nie ma zadnej reakcji, aby cokolwiek sie dzialo, i po chwili wysuwa mi plyte. Gdzie szukac przyczyny? czy jest to wina samego czytnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jeżeli mapy chodzą to i czytnik jest ok. A może masz niewłaściwy soft... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mapy tez nie chodza, czytnik sie uruchamia itd ale nic z niego nie idzie, plyte zabiera i oddaje po chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi