Gość Mordulec Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Grę już mam przeszło rok i jak na razie jak dla mnie mega wypas , kombinacji od groma zarówno jeśli chodzi o charakter postaci , questy jak i możliwości ukończenia gry Ale do rzeczy interesują mnie dodatki do Fallout'a mianowicie czy ktoś ściągał coś z PSN ?? Ja wczoraj kupiłem Lonesome Road i powiem szczerze lekka rozpierducha mimo 33levelu chwilami mega gorąco się robi Deathclawy , MarkedMan i Tunelarze ładnie koszą .... niestety Antimaterial Rifle okazuje się deczko słaba w porównaniu do strzelania w New Vegas :drunk: ale ogólnie fajnie się zrobiło i klimatycznie Lonesome Road jak dla mnie trochę ciasna ta kraina ale sporo się dzieje i trzeba uważać bo łatwo można zaliczyć zgona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Bozie znowu się zacznie ... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Bozie znowu się zacznie ... :bag: Pola, spoczko bo są 4 DLC Marcina może wsysnąć na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Fallout jak dla mnie numer jeden w historii gier (a gram już od ponad 20 lat - JEZU JAK TO BRZMI!!!). Na cokolwiek powyżej brotherhood of steel mam za słabego sprzęta, ale wiem że po następnej wymianie wjeżdża wszystko od nowa Koleżanka Małżonka wywali mnie z domu (chyba że na 2 kompie postawię jej Dungeon Keepera ). Jechałeś Bard's Tale?? Warto... i te panny z wielkimi atutami, i kłótnie Fronczewskiego z Szycem... Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Marcina może wsysnąć na lata Tego się obawiam, filmów to ja przez zimę sobie nie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Właśnie zaczynam w Fallout New Vegas. Gierka ma swój niepowtarzalny klimat. Jak dotąd grałem we wszystkie części Fallouta i powiem że to moja ulubiona gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Właśnie zaczynam w Fallout New Vegas. Gierka ma swój niepowtarzalny klimat. Jak dotąd grałem we wszystkie części Fallouta i powiem że to moja ulubiona gra. Lecisz na PC czy PS3 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Gram na PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, pozwolę się dołączyć do tematu.Poza jazdą Bmw też gram i to namiętnie od 1990 roku od Atari/commodre c64 a na PC kończąc....he he he Fallout świetna gra fakt. Ale rozwalił mnie na strzępy Skyrim-The Elders Scroll V. Polecam PAnowe z Bethesda zrobili arcydzieło na tym silniku!!! Bez wątpeinia gra roku 2011 dla mie i pozamiatali temat na wiele lat,ale tak to z nimi jest-wypuszczą jedną grę raz na 5 lat i pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale rozwalił mnie na strzępy Skyrim-The Elders Scroll V No to wypada spróbować bo w Morrowinda grałem miesiącami za to Oblivionem byłem mocno rozczarowany i myślałem, że już ta seria stracona jest:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi