Wesyl Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Mam do sprzedania kompletnego suba ktory jezdzil u mnie w e36, zestaw składa się z: -kompletna skrzynia Rockford z glosnikiem rockford Punch p3sd412 (500w RMS), oczywiscie w zestawie sterownik; - wzmacniacz rockford Prime r500-1 monoblock z certyfikatem pomiaru na 524W. -kondensator 1 F - okablowanie 35mm, do tego duzy szczor z bezpiecznikiem 160A, chinche nieuzywane. Zestaw kupiony 10-06-2011 wiec prawie nowy. Oczywiscie jest na gwarancji!!! Zestaw sprzedaje ponieważ bmw juz nie ma a do aktualnego auta naprawde jest to za mocne. Zestawik naprawde super uzupelnia pasmo a jak sie go podkreci to z latwoscią rpzebija inne pasma. Cena jaka mnie interesuje to 1,2k zl, jesli ktos chce dobrze zatrześ autem a przy tym miec dobrą jakosć to zestaw jest dla niego. Mnie ten zaestaw 4 miesiace temu wyszedl drozej o pare stówek. Zestaw jest 100% sprawny wyglada jakby wyszedl dopiero ze sklepu. dane producenta do znalezienia dna stronie. Do wzmacniacza jest org opakowanie oraz wszystkie dokumenty do wzmacniacza i glosnika z skrzynią. Edytowane 28 Października 2011 przez Wesyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi