Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Podgrzewacz podgrzewaczem .... ale woda w zbiorniku to zupełnie inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 benzyna nie wchłania wody poza tym choć raz na rok lub 2 lata filtr paliwa znająć jakość i czystość paliwa w polsce. ( płacimy tyle kasy za syf który nazywają paliwem, poprawia się ale wystarczy zatankować w niemczech by zrozumieć ile brakuje polskim paliwom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 benzyna nie wchłania wody poza tym choć raz na rok lub 2 lata filtr paliwa znająć jakość i czystość paliwa w polsce.( płacimy tyle kasy za syf który nazywają paliwem, poprawia się ale wystarczy zatankować w niemczech by zrozumieć ile brakuje polskim paliwom) A kto mówi , że benzyna wchłania wodę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 spotkałem się z takimi textami. to tylko zapobiegawczo ( dla mondrzejszych inaczej ) ale dobrze że o to pytasz.<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A kto mówi , że benzyna wchłania wodę ?? to ze niemieckie paliwo jest o niebo lepsze to fakt ale u nas na zimę ropa jest trochę inna nisz na lato dodaje się jakiś specyfik żeby nie gęstniała czy nie zamarzała:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 to prawda że są dodatki na zimę. ale nie oszukujmy się pieniądze wygrywają nad renomą. Poza tym nowa wiadomość dla dizli w comon rail. nie lać benzyny do ropy może sporo cię to kosztować mój wujek się o tym dziś przekonał. (ma do wyboru wylać rope albo sprzedać komuś 70mlitrów a w tym 7 litrów benzyny zaczoł mu ciężko palić i deliatny spadek mocy) do wyboru albo 400zł za rope albo ponad 4000 za wtryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dla mondrzejszych inaczej Faktycznie, sa madrzy i mondrzy sorry E34 ale daje to po galach i to ostro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (ma do wyboru wylać rope albo sprzedać komuś 70mlitrów a w tym 7 litrów benzyny zaczoł mu ciężko palić i deliatny spadek mocy) A co ***nął się przy dystrybutorze , że sobie tyle bajury zatankował do dizla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Nie ktoś bardzo dobrze poradził że na zimę dizla trzeba z benzyną pomieszać. To nie była pomyłka. A niestety comon rail tego nie lubi Jeśli chodzi o moją ortografię to przepraszam nie jestem idealny.:4: Edytowane 2 Lutego 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 spolkaliscie sie w polsce na "CPNach" z ropa arktyczna ? to pewnie nazwa jak nazwa bo -36stopni na arktyce to lato w czechach: zimowa ropka zamarza po okolo -20stopniach, a arktyczna przy -36stopniach, oczywiscie za taka trzeba lepiej zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Grupa LOTOS S.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Faktycznie, sa madrzy i mondrzy sorry E34 ale daje to po galach i to ostro :lol: A pokarz mi gdzie ja to napisałem bo to nie jest mój tekst a z drugiej strony nikt nie jest nie omylny i każdemu zdarzy zrobić błąd ale widzę ze kolega Czechu to profesor Miodek i każdy post pisze perfekcyjnie bez błędów nie podoba mi się takie zachowanie i zwracanie komuś uwagi lolol zwłaszcza ze to nie zdarza się pierwszy raz:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Staszek... przeciez to nie bylo do Ciebie. A kolega E34t wypowiedzial sie w temacie, przyznal sie do bledu (bo sie moze zdarzyc, ja nie mowie ze nie, ale to bardziej w charakter zartu wzialem) i chwala mu za to, dla mnie temat zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W końcu tutaj chodzi o pomoc w danym przypadku. Nie każdy zjadł wszystkie rozumy i chce pomocy i rady taką opinie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi