Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

benzyna nie wchłania wody poza tym choć raz na rok lub 2 lata filtr paliwa znająć jakość i czystość paliwa w polsce.

( płacimy tyle kasy za syf który nazywają paliwem, poprawia się ale wystarczy zatankować w niemczech by zrozumieć ile brakuje polskim paliwom)

Gość Mordulec
benzyna nie wchłania wody poza tym choć raz na rok lub 2 lata filtr paliwa znająć jakość i czystość paliwa w polsce.

( płacimy tyle kasy za syf który nazywają paliwem, poprawia się ale wystarczy zatankować w niemczech by zrozumieć ile brakuje polskim paliwom)

A kto mówi , że benzyna wchłania wodę ??

A kto mówi , że benzyna wchłania wodę ??

to ze niemieckie paliwo jest o niebo lepsze to fakt ale u nas na zimę ropa jest trochę inna nisz na lato dodaje się jakiś specyfik żeby nie gęstniała czy nie zamarzała:confused:

to prawda że są dodatki na zimę.

ale nie oszukujmy się pieniądze wygrywają nad renomą.

Poza tym nowa wiadomość dla dizli w comon rail.

nie lać benzyny do ropy może sporo cię to kosztować mój wujek się o tym dziś przekonał.

(ma do wyboru wylać rope albo sprzedać komuś 70mlitrów a w tym 7 litrów benzyny zaczoł mu ciężko palić i deliatny spadek mocy)

do wyboru albo 400zł za rope albo ponad 4000 za wtryski.

Gość Mordulec
(ma do wyboru wylać rope albo sprzedać komuś 70mlitrów a w tym 7 litrów benzyny zaczoł mu ciężko palić i deliatny spadek mocy)

A co ***nął się przy dystrybutorze , że sobie tyle bajury zatankował do dizla ??

Nie ktoś bardzo dobrze poradził że na zimę dizla trzeba z benzyną pomieszać.

To nie była pomyłka.

A niestety comon rail tego nie lubi

Jeśli chodzi o moją ortografię to przepraszam nie jestem idealny.:4:

Edytowane przez e34t

spolkaliscie sie w polsce na "CPNach" z ropa arktyczna ?

to pewnie nazwa jak nazwa bo -36stopni na arktyce to lato :D

w czechach:

zimowa ropka zamarza po okolo -20stopniach, a arktyczna przy -36stopniach, oczywiscie za taka trzeba lepiej zaplacic

Faktycznie, sa madrzy i mondrzy :D sorry E34 ale daje to po galach i to ostro :lol:

A pokarz mi gdzie ja to napisałem bo to nie jest mój tekst a z drugiej strony nikt nie jest nie omylny i każdemu zdarzy zrobić błąd ale widzę ze kolega Czechu to profesor Miodek i każdy post pisze perfekcyjnie bez błędów nie podoba mi się takie zachowanie i zwracanie komuś uwagi lolol zwłaszcza ze to nie zdarza się pierwszy raz:twisted: