DANIO Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam. Od długoszyjego czasu szukam ładnej e46 lub e39 z 3.0d silnikiem jeśli ktoś widział coś ładnego lub ma do sprzedania z ogromna chęcią zobaczę iż zrobiłem już 2 tys km i wciąż nadal nic nie znalazłem ponieważ każdy sprzedający mówi że autko piękne nie bite a okazuje się że podłuznica wstawiana naciągana to daszek szpachlowany więc będę bardzo wdzięczy za jaką kol wiek pomoc najlepiej.uklon_bmwuklon_bmwhappy_bmwhappy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tylko 3.0d ? Jak tylko to bardzo cięzko Ci bedzie, 320d bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Już kupił, temat można zamknąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Forest co sprzedałeś swoje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Jakias kategoria cenowa ? Koles chce sprzedac E39,530d Touring Edition Highline Sport Individual Znam to auto i wiem,ze jest naprawde dobre. Jak bylbys zainteresowany to daj cynka,dzwonie do niego i zalatwiam foty,albo nawet sam je zrobie. Kolo sprzedaje nie dlatego,ze jest z niego niezadowolony tylko przeliczyl sie z iloscia aut i ma problemy z ich utrzymaniem. Sam bym go lyknal,jakbym mial kase. Acha i taki maly problem,autko stoi w niemczech . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie doczytalem,ze temat juz nieaktualny.Sorki za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi