DANIO Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dobrze by było żeby zrobił je na 03.12 flagi założymy i zrobimy mała kolumnę z dzieciaczkami ) a później rozjedziemy się do domów i niech ludzie patrzą na flagi i niech wiedzą że maxbimmer żyje i coś organizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 czekamy czekamy flagi na pewno będą mega wyglądać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No będą napewno spoko, zresztą pierwsze 10szt testowych jest Reszta się robi, ale czy za tydzień będą gotowe to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ciśnij go tam ) niech pracuje jak wół ale mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 spoko, spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jak jest 10 szt to może ożeń po 1 sztuce tym co jadą na spot mikołajkowy i już jest reklama :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No to najwyżej weźmiesz je ze sobą. Zdzwonimy sie w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 OK, ale może i resztę da rady machnąć :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Co do reszty to ciężki temat, ale zobaczymy. Tak czy siak dam Ci cynk i weźmiesz ze sobą te które będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ale zawsze coś <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dzisiaj przyszły maszty. Flagi nie gotowe, ale te 10, które mam dam dzisiaj mamie i postaram się żeby jutro Bastars wziął je ze sobą... Pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 No to dobra panie i panowie Przed chwilą dałem Bastarsowi 10szt. flag. 5 prawych i 5 lewych. Cena jak wiadomo 12zł/szt. Osoby, które wezmą jutro od Bastarsa flagi proszę od razu o zapłacenie jemu. Dzięki i do zobaczenia. Myślę, że do następnego naszego spotkania będą już wszystkie flagi Pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 to kazdy bierze po fladze zeby każde autko miało znak klubowy jak zostanie dla których starczy to po 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jakoś tam się dogadacie. Ważne żeby było później wiadomo co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jaro a jaką kawę lubi mama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jaro a jaką kawę lubi mama? He, he... tym razem tato odwalił robotę (też jest krawcem), a więc oki. Postawię mu browarka i gra gitara Pozatym nie ma tu dużo do roboty, bo jest to kwestia przeszycia w odpowiednim miejscu żeby flaga trzymała się na maszcie sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jaro a jaką kawę lubi mama? Podejrzewam , że ciepłą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No to dobra panie i panowie Przed chwilą dałem Bastarsowi 10szt. flag. 5 prawych i 5 lewych. Cena jak wiadomo 12zł/szt. Osoby, które wezmą jutro od Bastarsa flagi proszę od razu o zapłacenie jemu. Dzięki i do zobaczenia. Myślę, że do następnego naszego spotkania będą już wszystkie flagi Pozdr Dzieki Jaro, no i podziekuj rodzicom - bez nich by sie nie udalo uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw No to dzis zobczymy jak sie prezenruja na autach happy_bmwhappy_bmw Podejrzewam , że ciepłą :mrgreen: No niekoniecznie - moja mamuska pija tylko zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 flagi kozackie <bmw_1><bmw_1><bmw_1><bmw_1>:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Flagi dobre są ja też jestem zainteresowany- 2 sztuki poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Flagi dobre są ja też jestem zainteresowany- 2 sztuki poprosze:) Jako, że zamówiłem kilka szt. więcej do pierwszego etapu to nie ma problemu... Flagi będą napewno gotowe na następnego spota (pod warunkiem, że nie będzie to w grudniu, bo mam zapierdziel...). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dzięki Jaro - jedną flagę otrzymałem happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Myślę, że można zaktualizować listę, aby wiadomo było kto jakie flagi otrzymał: 1. Bastars - 2szt. 2. jokeymiras - 2szt. 3. Dziki - 2szt. 4. Micnic - 2szt. 5. wiśnia1419 - 2szt. 6. Energy - 2szt. 7. Wilkov-2szt 8. Chiccoo - 2szt. 9. Forest - 2 szt. 10. Staszek - 2szt. 11. Jareknes -2szt 12. lijo1979 - 2 szt 13. Sebo - 2szt. 14. Korni - 4szt 15. mariusz13 2szt. 16. Sagui - 2 szt. (L+P) - otrzymałem lewą 17. Kosa -2szt 18. przemo330ci-1 szt 19. mati 2 szt 20. sliwa 2szt. 21.Mordulec 2szt 22. DANIO BMW- 2 szt. 23. Heno - 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 1. Bastars - 2szt. 2. jokeymiras - 2szt. 3. Dziki - 2szt. 4. Micnic - 2szt. 5. wiśnia1419 - 2szt. 6. Energy - 2szt. 7. Wilkov-2szt 8. Chiccoo - 2szt. 9. Forest - 1 szt. (jedną zawinąłem Bastarsowi) 10. Staszek - 2szt. 11. Jareknes -2szt 12. lijo1979 - 2 szt 13. Sebo - 2szt. 14. Korni - 4szt 15. mariusz13 2szt. 16. Sagui - 2 szt. (L+P) - otrzymałem lewą 17. Kosa -2szt 18. przemo330ci-1 szt 19. mati 2 szt 20. sliwa 2szt. 21.Mordulec 2szt 22. DANIO BMW- 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Piszmy wg klucza: Nick - ile flag - jaką flagę już otrzymałem Forest pozwól, że Cię poprawię 1. Bastars - 2szt. 2. jokeymiras - 2szt. 3. Dziki - 2szt. 4. Micnic - 2szt. 5. wiśnia1419 - 2szt. 6. Energy - 2szt. 7. Wilkov-2szt 8. Chiccoo - 2szt. 9. Forest - 2 szt. - lewą zawinąłem Bastarsowi 10. Staszek - 2szt. 11. Jareknes -2szt 12. lijo1979 - 2 szt 13. Sebo - 2szt. 14. Korni - 4szt 15. mariusz13 2szt. 16. Sagui - 2 szt. (L+P) - otrzymałem lewą 17. Kosa -2szt 18. przemo330ci-1 szt 19. mati 2 szt 20. sliwa 2szt. 21.Mordulec 2szt 22. DANIO BMW- 2 szt. 23. Heno - 2 szt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nawet nie wiedziałem, że to lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi