Gość dirty.73 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jeśli kogoś by interesowało-przedliftowy kluczyk do e39-jak najtaniej dorobić. można w ten sposób-kupiłem na allegro surówke klucza,z trzema przyciskami,jak w oryginale(niczym się nie różni),z folią przycisków za 40pln,popisałem po forach bmw i dorwałem stary,ale sprawny klucz(taki sam ),ze sprawnymi bebechami,ale ze złamanym grotem(który jest nam niepotrzebny)za 20pln,frezowanie klucza to 30pln-później przełożenie bebechów ze starego,bez grota,do nowego,zakodowanie pilota(standardowa metoda),i już,za 90pln mamy jak się dostać do środka,i to z pilota:lol: zostało dorobienie/dokodowanie transporderka EWSu(ok100-150)i chyba to jest najtańsza opcja dorobienia kluczyka z pilotem(cena w serwisie dorabiania kluczy-550pln a w serwisie bmw ok800pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi