sagui Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 A wiadomo juz ile dokladnie dzieciaczkow jedzie czy dowiemy sie dopiero po przyjezdzie do DD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Co jak co, ale rarytasy niezle te samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 forum bmw a dają autka na licencji FSO Miras teraz takie czasy - japońskie auto z Niemiec, niemieckie auto z Japonii... A wiadomo juz ile dokladnie dzieciaczkow jedzie czy dowiemy sie dopiero po przyjezdzie do DD? Lista którą wrzucałem wcześniej raczej się nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pewniaki - 13 osób:4 dziewczyny - 11, 12, 16 i 18 lat 9 chłopców - 2x18, 17, 15, 16, 2x14, 13, 9 lat Do potwierdzenia: 3 dziewczyny 9, 10, 12 lat 3 chłopców 7, 6, 14 lat 19 dzieciakow miejsca w autach 24-25 to chyba tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Mnie właśnie o te 6 dzieciaczków do potwierdzenia chodziło, czy już wiadomo czy jadą z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Z Góry przepraszam wszystkich ale mnie nie bedzie na spociku synek mi sie rozchorował :cry: Życze miłej zabawy z dzieciakami:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Dzwoniła Pani Małgosia. Dzieciaków będzie 16 plus dwie wychowawczynie, razem - 18 osób które musimy zabrać. Chłopcy - 1x6, 1x7, 3x14, 1x15, 1x16, 1x17, 2x18 Dziewczęta - 1x9, 1x11, 1x12, 1x16, 2x18 P.S. Jeszcze jedno. Ma ktoś kolorową drukarkę w domu i jakiś grubszy papier by wydrukować na jutro dyplomy dla dzieciaków ??? OK, temat dyplomów załatwiony, Kosa dzięki uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 EDIT Chłopcy - 1x6, 1x7, 3x14, 1x15, 1x16, 1x17, 3x18 Dziewczęta - 1x9, 1x11, 1x12, 1x16, 2x18 Mała poprawka, dzwoniła przed chwilą p.Małgosia - doszedł jeszcze jeden 18-latek. Razem 19 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pola Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Produkty zakupione, paczki zrobione <bmw_1>Mamy przygotowane 19 paczek. Z dzieci, których nie będzie to dziewczynka 10letnia i chłopczyk 9letni. Dla nich przygotowany jest zestaw naczynek i samochodzik, najwyżej przekażemy wychowaczyni, a ona im wręczy. Dla każdego przygotwany jest plecaczek ze słodyczami i paczka z zabawką/kosmetykiem. Oto parę zdjęć: Ps. Jest i BMW 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Super. Widzę, że zakupy się udały Dzieci napewno będą zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pola wspaniała robota uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jeżeli chodzi o sprawy finansowe, to wyglądają one następująco: kosmetyki 338 zł, słodycze 500 zł, zabawki 185 zł 1830-338-500-185= 807 zł Jutro gokarty ( jeżeli wszyscy będą jeździć) 17x30=510 zł plus puchary. Jakaś kasa zostanie nam na coś, co może być nam jutro jeszcze potrzebne albo będzie na kolejną akcję. Hołk :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Pola&Mordulec dzięki serdeczne za załatwienie kwestii zakupów. Kosa dzięki wielkie za przygotowanie dyplomów. Wszystkim forumowiczom którzy wsparli finansowo naszą akcję - WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Pucharki mam nadzieję będą miłą nagrodą dla zwycięzców oraz wszystkich uczestników zabawy. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Forest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Rewelacja:) Na pewno będzie miła niespodzianka:) uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pola&Mordulec dzięki serdeczne za załatwienie kwestii zakupów. Kosa dzięki wielkie za przygotowanie dyplomów. Wszystkim forumowiczom którzy wsparli finansowo naszą akcję - WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Pucharki mam nadzieję będą miłą nagrodą dla zwycięzców oraz wszystkich uczestników zabawy. x2:lol::lol::lol::lol:<bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Super nie moge sie doczekac jutrzejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Super nie moge sie doczekac jutrzejszego dnia X2:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 będzie super dzień spędzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pola&Mordulec dzięki serdeczne za załatwienie kwestii zakupów. Kosa dzięki wielkie za przygotowanie dyplomów. Wszystkim forumowiczom którzy wsparli finansowo naszą akcję - WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Pucharki mam nadzieję będą miłą nagrodą dla zwycięzców oraz wszystkich uczestników zabawy. x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 myślę ,że dzieciaki będą bardzo zadowolone , bo nie dość ,że pośmigają gokami , to jeszcze dostaną tyle ekstrasów :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jeżeli wszyscy wpisani będą to wystarczy, że z Nem'em będziemy jednym autem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pola&Mordulec dzięki serdeczne za załatwienie kwestii zakupów. Kosa dzięki wielkie za przygotowanie dyplomów. Wszystkim forumowiczom którzy wsparli finansowo naszą akcję - WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Pucharki mam nadzieję będą miłą nagrodą dla zwycięzców oraz wszystkich uczestników zabawy. Po prostu rewelka. Życzę miłej zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Właśnie wyszedłem z kanału-ręce mi opadały jak drążek środkowy nie chciał wyjść-jutro taki dzień a ja fure uziemie?-mam guza ale dałem radę:)drążek vs Dziki-0:1. Jutro zatem obecni jesteśmy z Madzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Brawo dla DZIKIEGO , to jest poświęcenie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 My śmigamy odrazu do Oławy pod Bierdonke, także pod Praktikerem na nas nie czekajcie Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi