mati Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 my tez niestety odpadamy. czekalem do ostatniej chwili bo myslalem ze cos uda sie wykombinowac ale mamy w ten dzien szkole a jestem a takiej sytuacji ze nie moge sobie odouscic... bawcie sie dobrze 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda - 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 7. Nica and Kacper 8. Krystian i Madzia 9. Energy i Basia 10. Dyziu i Sandra - 3 osoby 11. Przemo - 4 miejsca (przyjadę audi a6:bag:) 12. Sagui i Medrosa - 3 osoby 13.Dziki i Madzia(ale tylko do 17:30) 2 osoby 14. Edka i Nem - 2 osoby (lub 6 osób, jakby miało braknąć miejsc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 a czy Wrocław gdzieś się umawia wcześniej (Praktiker?) czy od razu spotykamy się w Oławie? Zazwyczaj umawiał się wcześniej, właśnie na Krakowskiej, ale czekaj aż pojawi się ktoś, kto jedzie w sobotę i będzie wyruszał z Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Myślę, że tak wstępnie możemy się umówic na Biedronce w Oławie, tam gdzie zawsze (zaraz za rondem przy wjeździe od strony Wrocławia)? Powiedzmy 12.00? Około 12.15 wyjazd po dzieciaki, pakujemy je do aut i wyjazd na Siechnice? A na którą jesteśmy umówieni na Monzie? Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 6.Młoda & Forest 7.Czarnuchdoa 8.Karolcia & Paweł 9.J_efka & Lijo1979 10.Dyziu 11.Przemo 12.BASTARS 13.Śliwa 14.dirty73 15.Jaro 16.Maruda & DANIO BMW 17.Jokeymiras 18.Przemo-koledzy 19.podaje tytuł przelewu, bo nick'a darczyńcy brak:wink: "Mikołajki z przyjaciółmi z Domu Dziecka" 20.Energy 21.Czechu 22.Madziulka & Krzysiek 23.E34-Patryk 24.Kevin 25.Woz 26.Edka & Nem Razem: 1780 uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A na którą jesteśmy umówieni na Monzie? Impreza jest od 13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mysle ze lecac z Wrocka mozna sie spyknac pod PRAKTIKEREM o 11.15 chwile pogadac a 11.30 wyjechac do Oławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Impreza jest od 13.00 A my mamy jakoś specjalnie tor zarezerwowany? To może umówmy się w Oławie 11:45, poczekamy do 12 i wyruszamy po dzieci, zapakujemy i dzida do Siechnic. Zanim zbierzemy się spod Biedronki, zanim zapaujemy dzieci, to też trochę czasu potrzebujemy,a wiadomo, że z dziećmi nie będziemy pędzić, a i różnie może być na trasie, to może lepiej trochę wcześniej wyruszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie mamy specjalnego toru czy coś, będziemy normalnymi uczestnikami imprezy jak pozostałe dzieciaki które przyjadą z rodzicami. OK, jak dla mnie może byc - 12.00 START spod Biedronki w Oławie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 12.00 START spod Biedronki w Oławie. [/b] JAWOL HERR KOMENDANT!!!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mysle ze lecac z Wrocka mozna sie spyknac pod PRAKTIKEREM o 11.15 chwile pogadac a 11.30 wyjechac do Oławy. 12.00 START spod Biedronki w Oławie. To myślę, że Wrocław spotyka się pod Praktikerem o 11.00 by 11.15-11.20 wyjechać do Oławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 To myślę, że Wrocław spotyka się pod Praktikerem o 11.00 by 11.15-11.20 wyjechać do Oławy Ok.:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda - 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 7. Nica and Kacper 8. Krystian i Madzia 9. Energy i Basia 10. Dyziu i Sandra - 3 osoby 11. Przemo - 4 miejsca (przyjadę audi a6:bag:) 12. Sagui i Medrosa - 3 osoby 13.Dziki i Madzia(ale tylko do 17:30) 2 osoby 14. Edka i Nem - 2 osoby (lub 6 osób, jakby miało braknąć miejsc) 15. cindy&rush - 2 osoby (bedziemy na 99%) przelew dzisiaj poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Tez czekalem z potwierdzeniem do ostatniej chwili, czy moze uda mi sie wpasc, ale w nocy z pt na sob wroce z 2 dniowej trasy, wiec fizycznie nie dam rady. Milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja mam w piatek impreze firmowa w Boleslawcu z noclegiem, wiec tez bedzie ciezko, ale postaram sie umiarkowanie balowac zeby dac rade, wiec Ty tez sie postaraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Szczerze to jestem wsciekly jak cholera, bo mi odwolali wyjazd, z tym ze nie wiem czy w sobote tak czy siak bede wolny, bede sprawe monitorowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 6.Młoda & Forest 7.Czarnuchdoa 8.Karolcia & Paweł 9.J_efka & Lijo1979 10.Dyziu 11.Przemo 12.BASTARS 13.Śliwa 14.dirty73 15.Jaro 16.Maruda & DANIO BMW 17.Jokeymiras 18.Przemo-koledzy 19.podaje tytuł przelewu, bo nick'a darczyńcy brak:wink: "Mikołajki z przyjaciółmi z Domu Dziecka" 20.Energy 21.Czechu 22.Madziulka & Krzysiek 23.E34-Patryk 24.Kevin 25.Woz 26.Edka & Nem 27.Rush Razem: 1830 uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Przypominam, że dzisiaj ostatni dzień na wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mnie i Madzi niestety nie będzie:( PRACA.... życze wszystkim dobrej zabawy z dzieciaczkami..happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda - 1,2 osoby 4. BASTARS - 3 osoby 5. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 6. Nica and Kacper 7. Energy i Basia 8. Dyziu i Sandra - 3 osoby 9. Przemo - 4 miejsca (przyjadę audi a6) 10. Sagui i Medrosa - 3 osoby 11.Dziki i Madzia(ale tylko do 17:30) 2 osoby 12. Edka i Nem - 2 osoby (lub 6 osób, jakby miało braknąć miejsc) 13. cindy&rush - 2 osoby (bedziemy na 99%) Jeśli ktoś jeszcze nie jedzie a wpisał się na listę to niech da wcześniej znac bo jak tak dalej pójdzie to spotkamy się w 4 auta i będziemy musieli wynając autobus :bag::bag::bag: Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ej , mikołaje , co jest , nie balować jutro, oszczędzać się na sobotę :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jeśli ktoś jeszcze nie jedzie a wpisał się na listę to niech da wcześniej znac bo jak tak dalej pójdzie to spotkamy się w 4 auta i będziemy musieli wynając autobus x2 lepiej wcześniej powiedzieć żeby potem siary nie było ze za mało miejsc na dzieci i wychowawczynie bedzie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda - 1,2 osoby 4. BASTARS - 3 osoby 5. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 6. Nica and Kacper 7. Energy i Basia 8. Dyziu i Sandra - 3 osoby 9. Przemo - 4 miejsca (przyjadę audi a6) 10. Sagui i Medrosa - 3 osoby 11.Dziki i Madzia(ale tylko do 17:30) 2 osoby 12. Edka i Nem - 2 osoby (lub 6 osób, jakby miało braknąć miejsc) 13. cindy&rush - 2 osoby (bedziemy na 99%) Jeśli ktoś jeszcze nie jedzie a wpisał się na listę to niech da wcześniej znac bo jak tak dalej pójdzie to spotkamy się w 4 auta i będziemy musieli wynając autobus :bag::bag::bag: NO PANIC!!! Wziąć przyczepkę ?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 x2lepiej wcześniej powiedzieć żeby potem siary nie było ze za mało miejsc na dzieci i wychowawczynie bedzie .... racja Przepraszam wszystkich za tak pozną informację ale dowiedzialem sie wczoraj że leżę:cry: i musze tyrać w sobotę( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 no cos malo ludzi sie zapowiedzialo na te mikolajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pola Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zakupiłam dzisiaj naczynka dla dziewcząt oraz dostałam od mojej firmy samochodziki, ale chyba dokupie jeszcze jakąs zabawkę tym małym chłopcom. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 forum bmw a dają autka na licencji FSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi