Pola Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Małym chłopcom (tym najmniejszym) proponuje słodycze + jakiś rysorak czy traktorek (jakaś zabawka).Małym dziewczynką proponuje kupic zestaw plastikowych naczynek, jakieś filiżaneczki do kawki lub talerzyki + słodycze.Bo mówiły,że by chciały a nie mają Starszakom kosmetyki, bo tego ciągle brakuje. A ile jest małych chłopców, dziewczynek i starszaków? Tyle samo co ma być z nami?Tzn taka ilość jaką pisał wcześniej Forest? Zestaw plastikowych naczynek, ale takich do zabawy dla lalek, czy takich do używania samemu, np aby panny mogły pić kawę inkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 6.Młoda & Forest 7.Czarnuchdoa 8.Karolcia & Paweł 9.J_efka & Lijo1979 10.Dyziu 11.Przemo 12.BASTARS 13.Śliwa 14.dirty73 15.Jaro 16.Maruda & DANIO BMW 17.Jokeymiras 18.Przemo-koledzy 19.podaje tytuł przelewu, bo nick'a darczyńcy brak:wink: "Mikołajki z przyjaciółmi z Domu Dziecka" 20.Energy 21.Czechu 22.Madziulka&Krzysiek Razem: 1533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A ile jest małych chłopców, dziewczynek i starszaków? Tyle samo co ma być z nami?Tzn taka ilość jaką pisał wcześniej Forest?Zestaw plastikowych naczynek, ale takich do zabawy dla lalek, czy takich do używania samemu, np aby panny mogły pić kawę inkę? Tyle co pisal Seba, takie dla lalek plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Pewniaki - 13 osób:4 dziewczyny - 11, 12, 16 i 18 lat 9 chłopców - 2x18, 17, 15, 16, 2x14, 13, 9 lat Do potwierdzenia: 3 dziewczyny 9, 10, 12 lat 3 chłopców 7, 6, 14 lat Jak dla mnie małe dziewczynki to te 9,10 letnie ( choć i tak nie wiem, czy nie za duże na naczynka;) nie wiem, zapomniałam jak to jest być dzieckiem ) Mali chłopcy 6,7 ewentualnie 9 lat. Czyli 2 zestawy naczynek i 3 resoraki. Dla pozostałych kosmetyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No tak jak piszesz Ale dla tej 11 letniej tez bym kupiła w razie W te naczyńka. Czyli by wychodziło ze 3xnaczyńka i 3xrysoraki Ja też zapomniałam do kiedy się bawiłam naczyńkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Okej, 3 samochodziki, 3 naczynka Kosmetyki: 4 zestawy dla dziewcząt, 9 dla chłopców. Na gokarty potrzebujemy max 600 zł, więc prawie tysiaka mamy na zabawki, kosmetyki, słodycze happy_bmw Jednocześnie przypominam, że na wpłaty czekam do 01.12.2011 ( czwartek), bo i tak dopiero w piątek będę jechała na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Sandra ,w ''naszych'' czasach może 11 letnie dzieci bawiły się takimi zabawkami ,ale dzisiaj to już chyba niestety nie...wprawdzie nie mamy dziecka/i ale obserwując dzieci moich znajomych czasem za głowę się łapie...według mnie paczki powinny zawierać jakies poważniejsze rzeczy[np.wspomniane kosmetyki itp] na szczęście nie jestem ''decyzyjny''he,he ,he:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dokładnie niech młodsi nie czuja się gorsi od starszych ze oni dostali kosmetyki a młodzi zabawki pamiętacie przecież ze jak młodzi byliście to dorosłość była najbardziej oczekiwana chwila , teraz jest odwrotnie akurat wolałbym być młodszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Moja córka ma 7lat i powiem, że faktycznie lubi się bawić lalkami, ale bardziej lubi się przebierać, malować itp, a więc perfumy są super, a dla 11 letniej dziewczynki to już napewno też kosmetyki, bo naczynka to chyba jej już nie zainteresują. Oczywiście decyzja należy do Was dziewczyny, ale moim skromnym zdaniem 7-8 lat to max na zabawki powyżej to już lepiej coś praktycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No to prócz naczyniek mozna im kupic jakiś zestaw kosmetyków i słodycze-ostatnio na topie była hannah montana (gdzies obiły mi sie o oczy takie zestawy dla małych dziewczynek - własnie jakas perfumka + coś tam jesio) Nikt nie wykluczył tego,by im nie kupowac kosmetyków. Takie dzieciaczki też używają żeli czy tam mydeł pod prysznic:)Wkońcu czymś sie myc muszą, wiec mozna im kupic zabawke,kosmetyk i slodycze. Wiadomo starszakom,trzeba kupic powazniejszy kosmetyk,bo nie damy 18 latce zelu pod prysznic hannah montana lolol Co do malowideł,to nie byłabym za tym by tym małym dziewczynką kupowac jakis szminek badz cieni do oczu bo moga miec to zakazane. Jakby dyrektorka zobaczyła swoja 11-letnia podopieczną z czerwoną szminką na ustach to by mogła zawału dostac:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Sandra ,w ''naszych'' czasach może 11 letnie dzieci bawiły się takimi zabawkami ,ale dzisiaj to już chyba niestety nie... No w sumie masz tu racje, ja w tym wieku nie wiedziałam do czego słuzy tusz do rzęs, zaczełam malowac oczka dopiero w 2 klasie liceum a teraz gimnazjalistki sie juz maluja lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jakby dyrektorka zobaczyła swoja 11-letnia podopieczną z czerwoną szminką na ustach to by mogła zawału dostac:4: ...no to jest racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mało tego, ciekawe co by dyrektorka powiedziała, jak by sie dowiedziała ze przyjaciele z klubu BMW te szminki itd kupili - odrazu miałabym telefon i zażalenie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dla sprawiedliwości mogę dokupić kosmetyki takie dla dzieci, np o zapachu gumy balonowej czy jakoś tak . Skoro Pani Małgosia powiedziała, że dziewczynki potrzebują i chcą takie naczynka do zabawy, to musimy to uszanować, ona najlepiej wie, co potrzebuja jej podopieczni. Wiadomo czasy się zmieniają, mi tam szminka nie była potrzebna do szczęścia, co innego szpilki mojej mamy Wychowankowie na pewno mają inne potrzeby, pragnienia niż my.Chciażby z racji tego, że nie mają normalnych rodzin i nikt im nie wytłumaczył, że szminka na ustach, kilogram tapety nie koniecznie doda jej wartości. Popieram Sandrę, ja nie podpisze sie pod szminkami, pudrami, cieniami do powiek, perfumami. Żele pod prysznic, antyperspiranty, szampony jak najbardziej, to są środki potrzebne do utrzymania podstawowej higieny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dla sprawiedliwości mogę dokupić kosmetyki takie dla dzieci, np o zapachu gumy balonowej czy jakoś tak . Skoro Pani Małgosia powiedziała, że dziewczynki potrzebują i chcą takie naczynka do zabawy, to musimy to uszanować, ona najlepiej wie, co potrzebuja jej podopieczni. No i jak dla mnie bomba Te naczynka, to z listu do Mikołaja bodajże pani Małgosia wyczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Te naczynka, to z listu do Mikołaja bodajże pani Małgosia wyczytała To Mikołaj przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Żele pod prysznic, antyperspiranty, szampony jak najbardziej, to są środki potrzebne do utrzymania podstawowej higieny. własnie to miałem na myśli pisząc o kosmetykach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda - 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 7. Nica and Kacper 8. Krystian i Madzia 9. Energy i Basia 10. Dyziu i Sandra - 3 osoby 11. Przemo - 4 miejsca (przyjadę audi a6:bag:) 12. Sagui i Medrosa - 3 osoby 13.Dziki i Madzia(ale tylko do 17:30) 2 osoby Jeżeli bedzie taka sytuacja ze miejsc bedzie wiecej tak ze nie bede potrzebny to niestety mnie nie bedzie, jednakze w razie "W" mozna na nie liczyc Edytowane 28 Listopada 2011 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 6.Młoda & Forest 7.Czarnuchdoa 8.Karolcia & Paweł 9.J_efka & Lijo1979 10.Dyziu 11.Przemo 12.BASTARS 13.Śliwa 14.dirty73 15.Jaro 16.Maruda & DANIO BMW 17.Jokeymiras 18.Przemo-koledzy 19.podaje tytuł przelewu, bo nick'a darczyńcy brak:wink: "Mikołajki z przyjaciółmi z Domu Dziecka" 20.Energy 21.Czechu 22.Madziulka&Krzysiek 23.E34-Patryk Razem: 1633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda - 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 7. Nica and Kacper 8. Krystian i Madzia 9. Energy i Basia 10. Dyziu i Sandra - 3 osoby 11. Przemo - 4 miejsca (przyjadę audi a6:bag:) 12. Sagui i Medrosa - 3 osoby 13.Dziki i Madzia(ale tylko do 17:30) 2 osoby 14. Edka i Nem - 2 osoby (lub 6 osób, jakby miało braknąć miejsc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 My jednak nie przyjedziemy do Ewa idzie do szpitala na 2 dni. Od razu piszę, ze nic poważnego! Nie damy rady bo wyjdzie w piątek wieczorkiem, a nie chcemy ryzykować jakichś niespodzianek. Dobrej Zabawy Życzymy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 nie pisze sie na liste bo niewiem czy dam rade ale jak dam to podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 szkoda ze ja nie moge pojechac ,,,,ale mam nadzieje ze maluchom si ebedzie podobac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Myślę, że tak wstępnie możemy się umówic na Biedronce w Oławie, tam gdzie zawsze (zaraz za rondem przy wjeździe od strony Wrocławia)? Powiedzmy 12.00? Około 12.15 wyjazd po dzieciaki, pakujemy je do aut i wyjazd na Siechnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 a czy Wrocław gdzieś się umawia wcześniej (Praktiker?) czy od razu spotykamy się w Oławie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi