jokeymiras Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 jak mu przytaknela to w klasie +50 do respektu a z tymi kartingami to by było dobre fajnie by było wiedzieć ile dokładnie osób jedzie i wtedy zbierać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tylko trochę nam sianka brakuje jak się znajdzie 30 Dzieciaków chętnych na śmiganie to potrzeba jeszcze parę złotych Postaram się po południu klepnąć maila do wszystkich na forum między innymi o zbiórce kasiory dla Dzieciaków Mam nadzieję, że forumowicze sie trochę zmobilizują...Każda złotówka sie liczy, nikt nie oczekuje datków po 200 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 tylko pytanie czy te najmlodsze tez beda jezdzić ? czy zajmą sie malowaniem itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 tylko pytanie czy te najmlodsze tez beda jezdzić ? czy zajmą sie malowaniem itp. ? Niech dzieciaki same zdecydują czy chcą jeździć czy nie. W sumie i tak wjazd dla każdego wynosi 40 zł, w tej cenie mają dwa przejazdy i udział w konkursach/ zabawach. Starsze pewnie będą chciały, młodsze mogą się bać. Zobaczymy ile będzie chętnych już na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja wiem ze nie dam rady bo z mala na basen zawsze cisniemy w sobote. Niemniej postaram sie jakies paczki z Redeco wykombinowc, nawet jakies podstawowe typu koszulki i czapki, zawsze cus.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że forumowicze sie trochę zmobilizują...Każda złotówka sie liczy, nikt nie oczekuje datków po 200 zł... Ludziska wpłacajcie coś jeszcze!!! poszedł ode mnie drugi przelew -troche od Erniego [ nawet nie jest na forum ,a dał:lol: ]i trochę od mojego kolegi[nie zna nikogo z forum i nikt niestety nie zna jego:cry:] ,który jak tylko może to każdemu pomoże ,więc jak tylko wspomniałem mu o naszej akcji dla dzieciaków to od razu sięgnął do kieszeni i wspomógł ten szczytny cel!!! WPŁACAC ,WPŁACAĆ!!!!!!! Edytowane 23 Listopada 2011 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 już kilka osób pewnie i wpłaciło , tylko pani P. musi poprawki na listę nanieść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 już kilka osób pewnie i wpłaciło , tylko pani P. musi poprawki na listę nanieść Pani P. też czasem pracuje Już uzupełniam listę. Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 6.Młoda & Forest 7.Czarnuchdoa 8.Karolcia & Paweł 9.J_efka & Lijo1979 10.Dyziu 11.Przemo 12.BASTARS 13.Śliwa 14.dirty73 15.Jaro Razem: 1118 :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pani P. też czasem pracuje to się wie , nikt nie pogania :lol:tylko cierpliwie czekamy , mamy jeszcze kilka dni, ale widzę, że już coraz fajniej na tej liście ,tylko co z resztą forumowiczów , lista zarejestrowanych jest spora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mamy jeszcze tydzień na wpłaty, więc myślę, że parę złotych jeszcze wpadnie. Na ludzi w takich sytuacjach zawsze możemy liczyć, więc myśle, że teraz też się nie zawiedziemy, o czym może świadczyć już spora suma, DZIĘKUJEMY uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 wpłacać kase ludziska a nie wszystko w bety pakujecie zapowiada sie naprawde fajny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 WPŁACAC ,WPŁACAĆ!!!!!!! wpłacać kase ludziska Tak jak koledzy napisali powyżej - odżałowac jednego browara i przeznaczyc te kilka złotych na dzieciaki. Sumka już całkiem niezła się uzbierała uklon_bmw Oby tak dalej. Mamy jeszcze tydzień na wpłaty - nawet jeśli kilka osób wpłaci Poli po 5 zł - ziarko do ziarka, itd :wink:. Zafundujemy dzieciakom i wrażenia na gokardach i może uda się zrobic jeszcze jakieś paczki ze słodyczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam nowe wieści - zakładam, że dobre Dzwoniła dziś do mnie organizatorka Mikołajek na Małej Monzie. Pytała czy napewno będziemy, itd. Podczas rozmowy zacząłem żebrać o jakiś rabat. Pani zaproponowała małą obniżkę kwoty za wstęp dla każdego dziecka - z 40 zł do 30 zł :dance::dance::dance::dance::dance: :dance:Więc troszkę więcej siana zostanie na paczki happy_bmw 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 elegansko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pani Małgosia dzwoniła do mnie by potwierdzic ile będzie dzieci. Na 100% będzie 13 osób plus 6 na liście rezerwowej (jakieś tam problemy z rodzicami wynikły). Pewniaki - 13 osób: 4 dziewczyny - 11, 12, 16 i 18 lat 9 chłopców - 2x18, 17, 15, 16, 2x14, 13, 9 lat Do potwierdzenia: 3 dziewczyny 9, 10, 12 lat 3 chłopców 7, 6, 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Przelew zrobionyhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 no to będzie za***iście bo nawet jak będzie 19 osób to 570 wychodzi za wszystkich na monzy a reszta na paczki itp pewnie jeszcze trochę ludzie wpłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 to teraz trzeba pomyslec nad transportem kto ile dzieciakow moze zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jak powinno i będzie super imprezka. Rozmawiałem z organizatorką czy można tam przygotowac jakies miejsce dla nas by np. pograc w kalambury jak na Redeco - jak pewnie pamiętamy, zabawa była super i bardzo nas zintegrowała. Nie będzie z tym problemu. Biorąc pod uwagę wiek wychowanków - trzeba będzie z nimi jakos delikatnie porozmawiac by nie używały jakichś niecenzuralnych słów:lol: - będzie tam pewnie sporo innych osób z dziecmi. I zastanawia mnie kwestia paczek - pani zaoferowała 30 zł za wstęp, udział we wszystkich konkursach i jakieś skromne paczki ze słodyczami wręczane przez św.Mikołaja - nie wiem jak będzie z tymi starszymi, mogą się wstydzic czy coś...Paczki przygotowane przez nas wręczymy im dopiero po powrocie do ośrodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Lista uczestników plus info o wolnych miejscach : 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras - 1 osoba 5. BASTARS - 3 osoby 6. Kosa - 4 osoby 7. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 8. Nica and Kacper 9. Krystian i Madzia 10. Energy i Basia 11. Dyziu i Sandra Edytowane 24 Listopada 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) ten dom dziecka na jakiej ulicy bo nigdy nie bylem ? Oława z tego co doczytałem ja będę chyba jechał z DanioBMW i jego dziewczyna albo odwrotnie to możemy wziąć jedna,dwie osoby bo e46 5 osobowe ale komfort wtedy większość wie jaki ale 5 osób może jechać taki kawałek 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda- 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Kosa - 4 osoby 7. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 8. Nica and Kacper 9. Krystian i Madzia 10. Energy i Basia 11. Dyziu i Sandra Edytowane 24 Listopada 2011 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda- 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Kosa - 4 osoby 7. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 8. Nica and Kacper 9. Krystian i Madzia 10. Energy i Basia 11. Dyziu i Sandra-3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda- 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Kosa - 4 osoby 7. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 8. Nica and Kacper 9. Krystian i Madzia 10. Energy i Basia 11. Dyziu i Sandra - 3 osoby . 12 przemo - 4 osoby [przyjade a6:bag:] Edytowane 24 Listopada 2011 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda- 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Kosa - 4 osoby 7. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 8. Nica and Kacper 9. Krystian i Madzia 10. Energy i Basia 11. Dyziu i Sandra-3 osoby 12. Przemo- 4 miejsca [ przyjadę audi a6:bag:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) 1. Młoda&Forest&Junior - 1 osoba (wychowawczyni, p.Małgosia) 2. Micnic 3. Daria & Mati 4. Jokeymiras <> DanioBMW+Młoda- 1,2 osoby 5. BASTARS - 3 osoby 6. Kosa - 4 osoby 7. Madziulka&Krzysiek - 3 osoby 8. Nica and Kacper 9. Krystian i Madzia 10. Energy i Basia 11. Dyziu i Sandra -3 osoby 12 przemo - 4 osoby [przyjade a6:bag:] 12 przemo - 4 osoby [przyjade a6] hmm widzę zmieniasz forum pomału Edytowane 24 Listopada 2011 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi